Vraag en antwoord

Bla

Mobiele kachel kantoor en thuis

FAQ Mobiele infraroodverwarming

Wat is een mobiele infraroodverwarming?

Een mobiele infraroodverwarming is een heater die je kan verplaatsen. De infrarood straler staat op een stevige voet, eventueel met wieltjes, waardoor je de verwarming makkelijk kan verzetten. Daar waar de warmte hard nodig is.

Waarom is een mobiele infraroodverwarming handig?

Een mobiele infraroodverwarming is heel handig voor het snel verwarmen van een zone of werkplek in een industrieel pand. De verplaatsbare infrarood verwarming is snel en eenvoudig teplaatsen naar de gewenste plek waar jij de warmte wilt hebben.

Voor wie is een mobiele infraroodverwarming geschikt?

Een mobiele infraroodverwarming is geschikt voor personen die op verschillende plekken werken waar warmte nodig is. Zoals in een loods of bedrijfshal. Je neemt de mobiele infrarood verwarming mee naar de plek die jij wilt voorzien van warmte. Natuurlijk ook heel geschikt voor verschillende koude ruimtes in een woning te verwarmen.

Waar plaats je een mobiele infraroodverwarming?

Een mobiele infraroodverwarming plaats je in ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige straalkachel bij de werkplekken.

Hoe werkt een mobiele infraroodverwarming?

Een mobiele infraroodverwarming werkt vrijwel direct. De mobiele infrarood straler werkt namelijk met de korte golf infraroodstraling, welke geen opwarmtijd heeft. Je geniet daardoor direct van de heerlijke onschadelijke infrarood warmte. De lange golf infraroodstraler heeft een kleine opwarmtijd van 8 tot 15 minuten, afhankelijk van het vermogen en het model.

Is een mobiele infraroodverwarming ook buiten te gebruiken?

Ja, mobiele infraroodverwarming is ook voor buitengebruik. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig om buiten te gebruiken. Als terrasverwarming of verwarming van een werkplek buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Op welke keurmerken moet je letten bij het kopen van mobiele infraroodverwarming?

Bij het kopen van een mobiele infraroodverwarming let je op verschillende hoge kwaliteit keurmerken. Zoals Made in Germany”, TÜV-Sud, GS en VDE certificering. Uiteraard zijn onze Europees gefabriceerde heaters voorzien van genoemde keurmerken.

Let op, een CE markering zegt niets over de kwaliteit en veiligheid. Deze zie je namelijk vaak terug op de goedkopere onveilige terrasverwarming. Staar je daar niet blind op.

Kan ik mobiele infraroodverwarming gebruiken in ATEX zones?

Ja, je kan onze mobiele infraroodverwarming gebruiken in ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

mobiele infrarood verwarming

FAQ ELEKTRISCHE KACHEL

Wat is een elektrische kachel?

Een elektrische kachel is een verwarming welke jouw woning of bedrijfspand voorziet warmte middels elektriciteit. Het zet de elektrische energie om in warmte. Het is de meest duurzame en zuinige manier van verwarmen. Gasloos en CO2 neutraal met groene stroom.

Waarom overgaan op elektrische kachel?

We gaan over op elektrisch verwarmen omdat het ten eerste een duurzame en energiezuinig manier is van verwarmen. Daarnaast moeten we allemaal in 2050 van het gas af zijn. Milieubewust verwarmen zonder uitstoot van CO2 is daarom met een elektrische kachel.

Voor wie is een elektrische kachel geschikt?

Een elektrische kachel is voor iedereen geschikt. Gasloos je woning verwarmen is waar we met zijn allen naar toe gaan. Dit doen we door energie op te wekken middels elektriciteit. Zoals een warmtepomp, elektrische warmtestralen of infraroodverwarming. Infrarood verwarming is geschikt als hoofd- en bijverwarming.

Waar plaats je een elektrische kachel?

Een elektrische kachel plaats je aan de muur, plafond of als mobiele verwarming. Infrarood paneel is slechts 2 cm dik, waardoor ze ruimte besparend zijn in een woning of kantoor. De mobiele heaters plaats je waar de warmte gewenst is. Het enige wat je nodig hebt is een elektra aansluiting.

Hoe lang is de levensduur van een elektrische kachel?

De levensduur van een hoge kwaliteit elektrische kachel met infrarood is zeer lang. De panelen van Mobiele infraroodverwarming hebben een levensduur tussen de 25 en 30 jaar. De warmte panelen behoeven geen onderhoud, dus reken je winst maar uit over deze periode.

Is een elektrische kachel veilig?

Ja, een elektrische kachel is veilig in gebruik. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood heaters spatwaterdicht en daardoor ook veilig te gebruiken in natte ruimtes, zoals een badkamer. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de infraroodverwarming te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Op welke keurmerken moet je letten bij het kopen van een elektrische kachel?

Bij het kopen van een elektrische kachel let je op verschillende hoge kwaliteit keurmerken. Zoals Made in Germany”, TÜV-Sud, GS en VDE certificering. Uiteraard zijn onze Europees gefabriceerde heaters voorzien van genoemde keurmerken. Let op, een CE markering zegt niets over de kwaliteit en veiligheid. Deze zie je namelijk vaak terug op de goedkopere onveilige elektrische heaters. Staar je daar niet blind op.

Kan ik een elektrische kachel in een vochtige ruimte gebruiken?

Ja, je kan een elektrische kachel in een vochtige ruimte gebruiken, mits deze is voorzien van een IPX4 klasse of hoger. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig te gebruiken zijn in bijvoorbeeld de badkamer. Met een IPX5 klasse is de heater waterdicht.  

Garage met mobiele infrarood verwarming

FAQ Mobiele verwarming

Wat is een mobiele verwarming?

Een mobiele verwarming is een kachel welke geen vaste plek aan de muur of plafond heeft. De heater staat op een prachtige voetstandaard of op wieltjes zodat je deze eenvoudig kan verplaatsen.

Waarom is een mobiele verwarming handig?

Een mobiele verwarming is handig omdat je deze neerzet waar de warmtebehoefte is. Het flexibele paneel heeft een stevige voet, zodat je de kachel overal kan plaatsen. Ook beschikbaar op wieltjes, zodat de elektrische kachel makkelijk te verplaatsen is.

Voor wie is een mobiele verwarming geschikt?

De mobiele verwarming met infrarood is geschikt voor personen die aangename warmte willen tegen een zuinig verbruik. Zodra je de heater aanzet geniet je van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen. Waar dan ook in huis, kantoor of op het werk.

Waar plaats je een mobiele verwarming?

Een mobiele verwarming plaats je in ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige straalkachel bij de werkplekken.

Hoe verplaats je een mobiele verwarming?

Een mobiele verwarming verplaats je via de voet die op wieltjes staat. Deze kan je gemakkelijk verrijden. Daarnaast kan je kiezen voor een elegante voeten standaard zonder wielen. Deze kan je ook verplaatsen, maar middels de handvatten.

Is mobiele verwarming veilig buiten te gebruiken?

Ja, mobiele verwarming is veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaat buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke infrarood mobiele verwarming soorten zijn er?

De infrarood mobiele verwarming soorten zijn te onderscheiden met korte en lange golf heaters. De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming.

De korte golf mobiele IR stralers zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming.

Kan ik mobiele verwarming gebruiken in ATEX zones?

Ja, je kan onze mobiele verwarming gebruiken in ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs.

Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

FAQ ENERGIEZUINIGE KACHEL

Wat verbruikt een energiezuinige kachel?

Een energiezuinig kachel verbruikt minimale energie om een ruimte te verwarmen. Als voorbeeld nemen we een infrarood paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt. Deze kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,12 euro per uur. Vergelijkbaar met een koffiezet machine.

Waarom werkt een energiezuinige kachel op elektriciteit?

Een energiezuinig kachel werkt middel elektriciteit omdat dit de toekomst is. Door gasloos en met groene stroom te verwarmen belast je niet het milieu en het is ook beter voor je eigen portemonnee. Bovendien kan je heel makkelijk de mobiele infraroodverwarming overal plaatsen. Je hebt alleen een aansluiting op de elektra nodig. Geen gasaansluiting is nodig, geen stinkende gasflessen. Energiezuinig en duurzaam verwarmen met onze infrarood heaters met korte en lange golf straling.

Voor wie is een energiezuinige kachel geschikt?

Een energiezuinig kachel is voor ieder huishouden geschikt. Voor nieuwbouw zijn ze uitermate zuinig, omdat je maar weinig warmte nodig hebt om een goed geïsoleerde woning op een aangename temperatuur te brengen.

Ook voor minder goed geïsoleerde huizen of panden is een infrarood verwarming geschikt. Een infrarood paneel verwarmt namelijk niet de lucht, maar de direct de objecten en mensen. In tegenstelling tot een centrale verwarming zijn ir stralers niet gevoelig voor luchtbewegingen.

Waar plaats je een energiezuinige kachel?

Een energiezuinig kachel plaats je in ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige infrarood straalkachel bij de werkplekken.

Hoe verplaats je een mobiele energiezuinige kachel?

Een mobiele energiezuinig kachel verplaats je via de voet die op wieltjes staat. Deze kan je gemakkelijk verrijden. Daarnaast kan je kiezen voor een elegante voeten standaard zonder wielen. Deze kan je ook verplaatsen, maar middels de handvatten. Voor in woningen staat het infrarood paneel op voetjes, welke je ook kan optillen en plaatsen waar je wilt.

Is een mobiele energiezuinige kachel veilig buiten te gebruiken?

Ja, mobiele energiezuinig kachel is veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaats buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke soorten infrarood energiezuinige kachel zijn er?

De verschillende soorten infrarood energiezuinig kachel zijn te onderscheiden met korte en lange golf heaters. De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming.

De korte golf mobiele infrarood heaters zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming.

Kan ik een energiezuinige kachel in een vochtige ruimte gebruiken?

Ja, je kan een energiezuinig kachel in een vochtige ruimte gebruiken, mits deze is voorzien van een IPX4 klasse of hoger. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig te gebruiken zijn in bijvoorbeeld de badkamer of welness centers. Met een IPX5 klasse is de heater waterdicht. 

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 3 elektrische kacheltje

FAQ MOBIELE KACHEL

Wat zijn de onderhoudskosten van een mobiele kachel?

Een mobiele kachel met infrarood heeft geen onderhoudskosten. Een infraroodverwarming heeft namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Je hoeft ook geen jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven zoals bij een centrale verwarming. Met een verplaatsbare infraroodkachel geniet je van een onderhoudsvrij leven.

Waarom is een mobiele kachel zuinig in verbruik?

Een mobiele kachel is zuinig in verbruik omdat het niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het warmtebereik. De objecten houden de warmte vast en weerkaatsen de stralen ook weer terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de warmte in huis of bij de werkplek. Doordat de objecten de warmte vasthouden, kan je gerust een raam of deur open zetten zonder veel warmteverlies te hebben.

Voor wie is een mobiele kachel geschikt?

De mobiele kachel is geschikt voor personen die aangename warmte willen tegen een zuinig verbruik. Zodra je de infraroodheater aanzet geniet je direct van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen. Waar dan ook in huis, kantoor of bij een industriële werkplaats.

Waar plaats je een mobiele kachel in huis?

Een mobiele kachel plaats je in huis waar de warmtebehoefte is. Gebruik de elektrische kachel voor ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau, in de garage of op zolder.

Hoe verplaats je een mobiele kachel?

Een mobiele kachel verplaats je eenvoudig door de kachel te verrijden. Er zijn drie uitvoeringen. De eerste is met wieltjes, de tweede is met een handig handvat en de derde staat op elegante voetjes. De laatstgenoemde is voor gebruik in woningen of op kantoor. Op de voetjes monteer je het infraroodpaneel van Ecaros of Welltherm.

Is een mobiele kachel ook buiten te gebruiken?

Ja, mobiele kachel ook voor buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de korte golf infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaats buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke infrarood mobiele verwarming soorten zijn er?

De infrarood mobiele kachel soorten zijn te onderscheiden met korte en lange golf heaters. De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming.

De korte golf mobiele IR stralers zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming. Deze heaters zijn krachtiger en niet windgevoelig.

Kan ik de mobiele kachel ook gebruiken in vochtige stoffige ruimtes gebruiken?

Ja, je kan onze mobiele kachel ook gebruiken vochtige stoffige ruimtes, zoals ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel industrie bijzetverwarming

FAQ ENERGIEZUINIGE STRAALKACHEL

Wat kost een energiezuinige straalkachel?

Een energiezuinige straalkachel met infrarood kost in de aanschaf een paar honderd euro. De lampen gaan gemiddeld tenminste 10.000 uur mee. Met de hoogwaardige elektrische werkplaats straalkachel kan je tot maar liefst 80% per jaar besparen op de verwarmingskosten. Doordat je heel gericht de werkplaatsen verwarmt bespaar je op de energie. Daarnaast creëer je een prettig werkplaats voor je personeel.

Waarom werkt een energiezuinige straalkachel op elektriciteit?

Een energiezuinige straalkachel werkt op elektriciteit omdat dit namelijk de toekomst is. Verwarmen met fossiele brandstoffen is milieubelastend en niet duurzaam. Je kan beter een koude zone of werkplek verwarmen met een mobiele infrarood verwarming. Deze geeft directe warmte op de plekken waar het nodig is.

Door gasloos en met groene stroom te verwarmen belast je niet het milieu en het is ook beter voor je eigen portemonnee. Bovendien kan je heel makkelijk de mobiele infraroodverwarming overal plaatsen. Je hebt alleen een aansluiting op de elektra nodig. Geen gasaansluiting is nodig, geen stinkende gasflessen. Energiezuinig en duurzaam verwarmen met onze infrarood heaters met korte en lange golf straling.

Voor wie is een energiezuinige straalkachel geschikt?

Een energiezuinige straalkachel is voor iedereen geschikt. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Als hoofd- of bijverwarming. Voor nieuwbouw zijn ze uitermate zuinig, omdat je maar weinig warmte nodig hebt om een goed geïsoleerde woning op een aangename temperatuur te brengen.

Ook voor minder goed geïsoleerde woningen of industriële panden is een infrarood verwarming geschikt. Een infrarood paneel verwarmt namelijk niet de lucht, maar de direct de objecten en mensen. In tegenstelling tot een centrale verwarming zijn ir stralers niet windgevoelig.

Waar plaats je een energiezuinige straalkachel?

Een energiezuinige straalkachel plaats je in ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige infrarood straalkachel bij de werkplekken.

 

Is energiezuinige straalkachel ook verkrijgbaar als terrasverwarming?

Ja, een energiezuinige straalkachel is ook verkrijgbaar als terrasverwarming. De korte golf terrasheaters zetten tenminste 93% van de energie om in infrarood warmte. Ook hierbij geldt dat ze niet gevoelig zijn voor windvlagen, waardoor de warmte altijd de mensen op het terras bereikt. Voor particulier gebruik, maar ook zeker voor professioneel gebruik. Zoals bij horeca terrassen.

Kan ik een mobiele energiezuinige straalkachel gebruiken in een ATEX zone?

Ja, je kan onze mobiele energiezuinige straalkachel gebruiken in ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-kachel werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

Welke energiezuinige straalkachel kan je ook buiten gebruiken?

De energiezuinige straalkachel met infrarood die je ook buiten kan gebruiken dragen de IPX5 of IPX6 klasse. Deze zijn waterdicht en stofdicht en dus veilig buiten in alle weersomstandigheden te gebruiken. Voor op het terras, maar ook voor werkplekken buiten te verwarmen.

Hoe lang is de garantie op een energiezuinige straalkachel?

De garantie op een energiezuinige straalkachel van Mobiele infraroodverwarming is tenminste twee jaar. Afhankelijk van het model kan dit ook oplopen naar vijf jaar garantie.

industriehal mobiele verwarming 2

FAQ BESTE ELEKTRISCHE VERWARMING

Wat is de beste elektrische verwarming?

De beste elektrische verwarming is een verwarming die gebruikt maak van infrarood straling. Geschikt voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële omgevingen. Het zet de elektrische energie om in warmte. Het is de meest duurzame en zuinige manier van verwarmen. Gasloos en CO2 neutraal met groene stroom.

Waarom overstappen op de beste elektrische verwarming?

Je wilt overstappen op de beste elektrische verwarming omdat je direct geld bespaart. Zeer zuinig in verbruik, gasloos verwarmen, geen CO2 uitstoot in combinatie met groene stroom en lagere bedrijfskosten. Bovendien moeten we allemaal in 2050 van het gas af zijn.

Voor wie is beste elektrische verwarming geschikt?

De beste elektrische verwarming is voor iedereen geschikt die direct willen besparen op de energiekosten. Daarnaast wil je ook gasloos verwarmen om het milieu te ontlasten. Gasloos je woning verwarmen is waar we uiteindelijk met zijn allen naar toe gaan. Dit doen we door energie op te wekken middels elektriciteit. Zoals een warmtepomp, elektrische warmtestralen of infraroodverwarming. Infrarood verwarming is geschikt als hoofd- en bijverwarming.

Waar plaats je de beste elektrische verwarming?

De beste elektrische verwarming plaats je aan de muur, plafond of als mobiele verwarming. Infrarood paneel is slechts 2 cm dik, waardoor ze ruimte besparend zijn in een woning of kantoor. De mobiele heaters plaats je waar de warmte gewenst is. Het enige wat je nodig hebt is een elektra aansluiting.

Hoe lang is de levensduur van beste elektrische verwarming?

De levensduur van een hoge kwaliteit beste elektrische verwarming is zeer lang. De infraroodheaters van Mobiele infraroodverwarming hebben een levensduur tussen de 25 en 35 jaar. De IR stralers en panelen behoeven geen onderhoud, dus reken je winst maar uit over deze periode.

Is de beste elektrische verwarming ook veilig?

Ja, de beste elektrische verwarming is natuurlijk ook veilig in gebruik. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood heaters spatwaterdicht en daardoor ook veilig te gebruiken in natte ruimtes en vochtige ruimtes. Met de IPX5 klasse zijn ze waterdicht en ook buiten te gebruiken. Zoals een terrasverwarming.

Bovendien zijn onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de infraroodverwarming te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Op welke keurmerken moet je letten bij het kopen voor de beste elektrische verwarming?

Bij het kopen van beste elektrische verwarming let je op verschillende hoge kwaliteit keurmerken. Zoals Made in Germany”, TÜV-Sud, GS en VDE certificering. Uiteraard zijn onze Europees gefabriceerde heaters voorzien van genoemde keurmerken.

Let op, een CE markering zegt niets over de kwaliteit en veiligheid. Deze zie je namelijk vaak terug op de goedkopere onveilige elektrische heaters. Staar je daar niet blind op.

Kan ik beste elektrische verwarming in een vochtige ruimte gebruiken?

Ja, je kan de beste elektrische verwarming in een vochtige ruimte gebruiken, mits deze is voorzien van een IPX4 klasse of hoger. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig te gebruiken zijn in bijvoorbeeld een wellness ruimte of badkamer. Met een IPX5 klasse is de heater waterdicht. Geschikt voor gebruik op het terras of om buiten een werkplaats te verwarmen.

werkplaats mobiele verwarming 2

FAQ MOBIELE RADIATOR

Wat is een mobiele radiator?

Een mobiele radiator is kachel welke geen vaste plek aan de muur of plafond heeft. De heater staat op een prachtige voetstandaard of op wieltjes zodat je deze eenvoudig kan verplaatsen. De mobiele infraroodverwarming werkt middels elektra, waarbij de energie wordt omgezet in infraroodwarmte.

Waarom is een mobiele radiator nodig?

Een mobiele radiator is nodig, zodat je zuinig een werkplek, koude zone of industriële werkplaats kan verwarmen. Je plaatst de mobiele heater waar de warmte nodig is. Door de infrarood straling worden de objecten en mensen in het stralingsgebied direct verwarmd. Korte golf mobiele radiatoren zijn niet windgevoelig en daarom zeer handig in te zetten bij een garage werkplaats of loods.

Voor wie is een mobiele radiator geschikt?

De mobiele radiator met infrarood is geschikt voor personen die aangename warmte willen tegen een zuinig verbruik. Zodra je de heater aanzet geniet je van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen. Waar dan ook in huis, kantoor of op het werk.

Waar kan ik een mobiele radiator neerzetten?

Een mobiele radiator kan je overal neerzetten waar warmte benodigd is. Plaats deze naast je bureau voor extra warme benen en voeten. Bij een fotoshoot zodat de modellen het niet koud krijgen. Bij de inpaktafels van een magazijn zodat het personeel het niet koud heeft. Bij de kassa van een winkel. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra.

Hoe werkt een mobiele radiator infrarood?

Een mobiele radiator infrarood werkt anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom krijg je het warm. De infrarood verwarming werkt volgens het principe van de zon.

Hoe de zonnestralen de aarde verwarmt, warmt de infrarood stralen de objecten in de ruimte op. De infrarode straling is gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen. Je voelt direct de warme infraroodstralen op je huid, waardoor je een aangenaam warm gevoel ervaart.

Heeft mobiele radiator een opwarmtijd?

Nee, een mobiele radiator met korte golf infrarood heeft geen opwarmtijd nodig. Een mobiele kachel met lange golf infraroodstraling is binnen enkele minuten op volle sterkte. Vanwege de korte opwarmtijd is een IR verwarming zeer geschikt als bijverwarming. Je hoeft geen dure centrale verwarming aan te zetten, waarbij het ook nog eens lang duurt voordat je de warmte voelt. Mobiele infrarood heaters zijn ideaal om bepaalde ruimte in korte tijd te verwarmen.

Is infraroodstraling van een mobiele radiator ongezond?

Nee, infraroodstraling van een mobiele radiator is niet ongezond. In tegenstelling, infrarood straling heeft zelfs een therapeutische werking op ons lichaam. Het ontspant de spieren, verlicht gewrichtspijnen en verbetert de bloedsomloop. Vooral reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij. Het is als warmte therapie waarbij ook infrarood wordt gebruikt.

Kan ik mobiele radiator in een vochtige ruimte gebruiken?

Ja, je kan een mobiele radiator in een vochtige ruimte gebruiken, mits deze is voorzien van een IPX4 klasse of hoger. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig te gebruiken zijn in bijvoorbeeld de badkamer. Met een IPX5 klasse is de infraroodverwarming waterdicht en stofdicht.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

FAQ LOSSE VERWARMING

Wat is kost een losse verwarming?

Een losse verwarming kost niet veel. Je hebt al een mobiele infraroodverwarming vanaf een paar honderd euro. Wil je een extra sterke infrarood heater met korte golf infraroodstraling dan start de aanschafprijs bij 300 honderd euro. Allen toestellen zijn van hoge Europese kwaliteit met een hoog rendement.

Waarom is een losse verwarming onmisbaar?

Een losse verwarming is onmisbaar, omdat het extra warmte biedt tijdens koudere dagen. Bovendien kan je de bijverwarming neerzetten waar de warmtebehoefte is. De flexibele verwarming heeft een stevige voet, zodat je de kachel overal kan plaatsen. Ook beschikbaar op wieltjes, zodat de elektrische kachel makkelijk te verrijden is.

Voor wie is een losse verwarming geschikt?

De losse verwarming met infrarood is geschikt voor personen die aangename warmte willen tegen een zuinig verbruik. Zodra je de heater aanzet geniet je van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen. Waar dan ook in huis, kantoor of op de werkplaats. Zoals in een loods, magazijn of garage.

Waar plaats je een losse verwarming?

Een losse verwarming plaats je in de buurt waar jij de warmte wilt hebben. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige straalkachel bij de werkplekken.

Hoe warm wordt een losse infrarood verwarming?

Een losse verwarming infrarood voor industrieel gebruik wordt tussen de 300 en 750 graden Celsius. Deze gebruikt de korte golf infrarood straling. Een verplaatsbare verwarming voor woningen met de lange golf infraroodstraling wordt tussen de 85 en 120 graden.

Is een losse verwarming ook veilig buiten te gebruiken?

Ja, een losse verwarming is ook veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaats buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke losse verwarming met infrarood zijn verkrijgbaar?

De losse verwarming met infrarood is in diverse soorten, formaten en vermogen verkrijgbaar. We maken onderscheid tussen de korte en lange golf heaters.

De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming. De korte golf mobiele IR stralers zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming.

Kan ik een losse verwarming gebruiken in een ATEX zone?

Ja, je kan onze losse verwarming gebruiken in een ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

studeerkamer onder bureau verwarming 3

FAQ BIJZETVERWARMING

Wat zijn de onderhoudskosten van een bijzetverwarming?

Een bijzetverwarming met infrarood heeft geen onderhoudskosten. Een infraroodverwarming heeft namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Je hoeft ook geen jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven zoals bij een centrale verwarming. Met een verplaatsbare infrarood kachel geniet je daarom van een onderhoudsvrij leven.

Waarom is een infrarood bijzetverwarming zuinig in verbruik?

Een bijzetverwarming is zuinig in verbruik omdat het niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het warmtebereik. De objecten houden de warmte vast en weerkaatsen de stralen ook weer terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de warmte in huis of bij de werkplek. Doordat de objecten de warmte vasthouden, kan je gerust een raam of deur open zetten zonder veel warmteverlies te hebben.

Voor wie is een bijzetverwarming geschikt?

De bijzetverwarming met infrarood is geschikt voor personen die een zone of kamer willen bijverwarmen. Met daarbij gezonde warmte tegen een zuinig verbruik. Zodra je de heater aanzet geniet je van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen. Waar dan ook in huis, kantoor of op het werk.

Waar plaats je een bijzetverwarming?

Een bijzetverwarming plaats je in ruimtes waar je extra warmte wilt. Je kan het inzetten als bijverwarming in het huidige systeem, zoals een centrale verwarming. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige bijzetverwarming bij de werkplekken waar het personeel aan het werk is. Je hebt geen dure luchtblazers meer nodig met de krachtig infrarood heaters met korte golfstraling.

Hoe warm wordt een bijzetverwarming infrarood?

Een infrarood bijzetverwarming voor industrieel gebruik wordt tussen de 300 en 750 graden Celsius. Een losse infraroodverwarming voor woningen wordt tussen de 85 en 120 graden.

Is bijzetverwarming ook veilig buiten te gebruiken?

Ja, een bijzetverwarming is veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of heaters van werkplaatsen buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke soorten bijzetverwarming zijn er?

De soorten bijzetverwarming zijn te onderscheiden met korte en lange golf infrarood heaters. De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming.

De korte golf mobiele IR stralers zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming. Verkrijgbaar met een hoger wattage zoals 1500 W of 2000 W.

Beide soorten bijverwarming zorgen ervoor dat de ruimte snel warm is. Gezonde en aangename warmte voor de koude dagen en koudere momenten.

Kan ik bijzetverwarming gebruiken in een ATEX zone?

Ja, je kan onze infrarood bijzetverwarming gebruiken in een ATEX zone. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

FAQ MOBIELE ELEKTRISCHE RADIATOR

Wat is de levensduur van een mobiele elektrische radiator infrarood element?

De levensduur van een infrarood element van een mobiele elektrische radiator is 5 tot 7 duizend uur. Dit bij een volledige output op vol vermogen. Wanneer je de elektrische bijverwarming regelt met onze Energy comfort controller gaan ze aanzienlijk langer mee. Onze infrarood warmtestralers zijn meer dan 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit is een extreem hoog niveau van energie conversie.

Waarom is een mobiele elektrische radiator handig?

Een mobiele elektrische radiator is handig omdat je deze neerzet waar de warmtebehoefte is. Het flexibele paneel heeft een stevige voet, zodat je de kachel overal kan plaatsen. Ook beschikbaar op wieltjes, zodat de elektrische kachel makkelijk te verplaatsen is.

Voor wie is een mobiele elektrische radiator geschikt?

De mobiele elektrische radiator met infrarood is geschikt voor personen die aangename warmte willen tegen een zuinig verbruik. En daarbij ook duurzaam verwarmen. In combinatie met groene stroom stoot je namelijk geen CO2 uit. Zodra je de heater aanzet geniet je van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen.

Waar kan ik een mobiele elektrische radiator neerzetten?

Een mobiele elektrische radiator kan je overal neerzetten waar warmte benodigd is. Plaats deze naast je bureau voor extra warme benen en voeten. Bij een fotoshoot zodat de modellen het niet koud krijgen. Bij de inpaktafels van een magazijn zodat het personeel het niet koud heeft. Bij de kassa van een winkel. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra.

Hoe regel ik de temperatuur van een mobiele elektrische radiator?

Je regelt de temperatuur van een mobiele elektrische radiator via de thermostaat. Middels een slimme stekker kan je deze ook bedienen via de app op je smartphone.

Is een mobiele elektrische radiator veilig buiten te gebruiken?

Ja, een mobiele elektrische radiator met infrarood is veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaat buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke mobiele elektrische radiator soorten zijn er?

Er zijn verschillende mobiele elektrische radiator soorten. Er bestaan verschillende modellen bijverwarming. Denk maar aan blazers, keramische kachels, oliegevulde radiator, elektrische convector, elektrische verwarming, stralers en infrarood verwarming.

De infrarood heaters zijn onder te verdelen in twee soorten, namelijk de korte en lange golf heaters. De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming.

De korte golf mobiele IR stralers zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming. Het apparaat is eenvoudig neer te zetten in kleine ruimtes en grote ruimtes. Daar waar de warmte gewenst is.

Kan ik de mobiele elektrische radiator gebruiken in vochtige stoffige ruimtes?

Ja, je kan onze mobiele elektrische radiator gebruiken in vochtige stoffige ruimtes, zoals ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

FAQ VERPLAATSBARE VERWARMING

Wat is een verplaatsbare verwarming voor industrieel gebruik?

Een verplaatsbare verwarming voor industrieel gebruik is een systeem dat gebruik maakt van infraroodstraling. De mobiele verwarming warmt niet de lucht, maar de objecten en mensen direct op. Onze korte golf halogeen stralers zetten 93% van de energie om in warmte.

Waarom een verplaatsbare verwarming kopen?

Een verplaatsbare verwarming koop je omdat je wilt besparen op de verwarmingskosten. Een industriële hal verwarmen met lucht is erg kostbaar. Met infrarood verwarming warm je alleen de zone op waar de warmte nodig is, zoals werkplekken. Je bespaart zo’n 80% op de kosten.

Voor wie is een verplaatsbare verwarming geschikt?

Een verplaatsbare verwarming is geschikt voor degene die een grote hal op een zuinige en duurzame wijze willen verwarmen. Infrarood verwarming heeft tevens geen onderhoud nodig, omdat de ir heater geen draaiende onderdelen heeft. Dit scheelt in de kosten.

Daarnaast is het natuurlijk ook geschikt om een koudere zone in huis bij te verwarmen. Maar ook op kantoor voor bij koudere bureau plekken.

Waar zet je een verplaatsbare verwarming neer?

Een verplaatsbare verwarming plaats je in ruimtes waar je extra warmte nodig hebt en waar de medewerkers aan het werk zijn. Lokale werkplek verwarming regel je eenvoudig met de krachtig korte golf heaters van Mobiele infraroodverwarming.

Hoe lang is de levensduur van een verplaatsbare verwarming?

De infrarood elementen van de verplaatsbare verwarming met korte golf IR straling heeft een levensduur van 5.000 tot 7.000 uren, bij een volledige output op vol vermogen. Regel de infrarood straler met onze Energy comfort controller zodat ze nog langer mee gaan.

De verplaatsbare infraroodpanelen voor in woningen of kantoren hebben een levensduur van 25 tot 35 jaar. Deze maken gebruik van de lange golf infraroodstraling.

Is een verplaatsbare verwarming ook veilig buiten te gebruiken?

Ja, een verplaatsbare verwarming is veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaats buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke verplaatsbare verwarming is geschikt voor kantoor bij te verwarmen?

De verplaatsbare verwarming om een kantoor bij te verwarmen maken gebruik van de lange golf infrarood straling. Dit zijn de infraroodpanelen die je op elegante voeten standaard staat en bij je bureau neerzet. Een andere oplossing is een bureauverwarming. Dit is een dun infrarood paneel van 0,5 mm dik en plak je met het dubbelzijdige tape onder het bureau. Je hebt daardoor altijd warme voeten en benen.

Kan ik met een verplaatsbare verwarming besparen op de kosten?

Ja, je kan met een verplaatsbare verwarming infrarood besparen op de kosten, zowel op het verbruik als het onderhoud. Er zijn namelijk geen onderhoudskosten met infrarood heaters. Doordat infrarood verwarming geen grote massa lucht hoeft te verwarmen, bespaar je gelijk op de stookkosten. Infraroodverwarming warmt namelijk niet de lucht op, maar direct de mensen en objecten. Zoals de goederen, vloer en muren. Er is een constante warmte aanwezig, zonder veel te stoken. Zuinig jouw magazijn, loods of garage verwarmen met infrarood.

Infraroodverwarming art studio 2

FAQ BIJZET KACHEL

Wat zijn de onderhoudskosten van een bijzet kachel?

Een bijzet kachel met infrarood heeft geen onderhoudskosten. Een infraroodverwarming heeft namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Je hoeft ook geen jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven zoals bij een centrale verwarming. Met een verplaatsbare infrarood kachel geniet je daarom van een onderhoudsvrij leven.

Waarom is een infrarood bijzet kachel in nieuwbouw geschikt?

Infrarood bijzet kachel in nieuwbouw woning is zeer geschikt, omdat de infrarood panelen weinig energie nodig hebben om de kamer temperatuur naar 20 graden te brengen. Dankzij de goede isolatiewaarde. Infrarood panelen in nieuwbouw woning is de beste duurzame en gasloze manier van verwarmen.

Voor wie is een bijzet kachel geschikt?

Een bijzet kachel is geschikt voor personen die een zone in de kamer extra willen verwarmen op een energiezuinige manier. Met daarbij gezonde warmte tegen een laag verbruik. Zodra je de heater aanzet geniet je van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen. Waar dan ook in huis, kantoor of op het werk.

Waar plaats je een bijzet kachel?

Een bijzet kachel plaats je in ruimtes waar je extra warmte wilt. Je kan het inzetten als bijverwarming in het huidige systeem, zoals een centrale verwarming. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige bijzetverwarming bij de werkplekken waar het personeel aan het werk is. Je hebt geen dure luchtblazers meer nodig met de krachtig infrarood heaters met korte golfstraling.

Hoe warm wordt een bijzet kachel infrarood?

Een infrarood bijzet kachel voor industrieel gebruik met de korte gold IR straling wordt tussen de 300 en 750 graden Celsius. Een mobiel infrarood paneel voor woningen wordt tussen de 85 en 120 graden. Deze gebruiken de lange golf infraroodstraling.

Is een bijzet kachel ook veilig buiten te gebruiken?

Ja, een bijzet kachel is ook veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of heaters van werkplaatsen buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Heeft een infrarood bijzet kachel nadelen?

Nee, een infrarood bijzet kachel heeft nauwelijks nadelen. Infrarood panelen kunnen nadelen veroorzaken als je een te klein vermogen infrarood paneel hebt gekozen voor de te verwarmen ruimte. En wanneer de infrarood panelen niet goed zijn gepositioneerd, waardoor je warmteverlies hebt. Vraag daarom altijd advies aan onze infrarood experts.

Hoe voelt de warmte van een infrarood bijzet kachel aan?

De warmte van een infrarood bijzet kachel voelt heerlijk aan. De infrarood stralen raken je huid wat een aangenaam en comfortabel gevoel is. Anders dan de convectie warmte. Infrarood panelen warmen direct de objecten en mensen op. De objecten in de kamer voelen warm aan, terwijl de lucht koeler is. Zodra je uit het stralingsgebied bent, voel je dat de omgeving kouder is.

mobiele verwarming studio bijzet kachel

FAQ ELEKTRISCHE KACHELTJE

Wat is een elektrische kacheltje?

Een elektrische kacheltje is een verwarming welke je inzet als bijverwarming in jouw woning of bedrijfspand. Het werkt via elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infraroodwarmte. Het is de meest duurzame en zuinige manier van verwarmen. Gasloos en CO2 neutraal met groene stroom.

Waarom een elektrische kacheltje als bijverwarming?

Een elektrische kacheltje als bijverwarming is zeer geschikt om een koude zone in huis, kantoor of industrieel pand te verwarmen. Het is een mobiele verwarming welke je eenvoudig op een plek zet waar de warmte gewenst is. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Zeer zuinig en duurzaam in verbruik.

Voor wie is een elektrische kacheltje geschikt?

Een elektrische kacheltje is voor iedereen geschikt die extra warmte nodig heeft in huis, kantoor of op het werk. Doordat de heater eenvoudig te verplaatsen is middels een handvat of een staander op wielen, kan je deze neerzetten waar jij de warmte wenst.

Waar plaats je een elektrische kacheltje?

Een elektrische kacheltje plaats je bij de werk- of zitplek waar extra warmte nodig is. Bij je bureau of bij een werkplek in een magazijn of loods. De infraroodheaters voor industrieel gebruik zijn zeer makkelijk te verplaatsen middels het handige handvat. Ook zijn er mobiele staanders op wielen verkrijgbaar. De korte golf infraroodstralers plaats je op een afstand van 2 tot 3 meter van de werkplek. Voor de lange golf mobiele verwarming kan je deze binnen 1 tot 3 meter plaatsen.

Hoe lang is de levensduur van een elektrische kacheltje?

De levensduur van een hoge kwaliteit elektrische kacheltje met infrarood is zeer lang. De heaters van Mobiele infraroodverwarming hebben een levensduur tussen de 25 en 30 jaar. De infrarood verwarming behoeft geen onderhoud, dus reken je winst maar uit over deze periode.

Is er een elektrische kacheltje verkrijgbaar voor bij het bureau?

Ja, er is zeker een elektrische kacheltje verkrijgbaar om jouw bureau te verwarmen. Dit zijn de speciale bureau infraroodpanelen van Mobiele infraroodverwarming. Een bureaupaneel breng je eenvoudig aan met de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de plakstrip druk je de verwarming op de juiste plaats. Dit kan onder het bureaublad zijn of aan de zijkant van de ladekast die onder het werkblad staat.

Met de traploos instelbare regeling kan de temperatuur van het fiberpaneel worden ingesteld tot maximaal 70 graden Celsius. Omdat er geen spraken is van luchtverplaatsing heb je geen last van een hinderlijke trek onder het bureau. De afmeting van het infrarood bureaupaneel is 60×30 cm en het is slechts 0,5 cm dik.

Welke soorten elektrische kacheltje zijn verkrijgbaar?

Er zijn vele soorten elektrische kacheltje verkrijgbaar. Er wordt onderscheid gemaakt tussen convectie warmte en infrarood warmte. De elektrische verwarmingen van Mobiele infraroodverwarming werken allemaal met de zuinige en duurzame infrarood straling. Deze verwarmt direct de zone of werkplek waar de warmte gewenst is.

Kan ik een elektrische kacheltje in een vochtige ruimte gebruiken?

Ja, je kan een elektrische kacheltje in een vochtige ruimte gebruiken, mits deze is voorzien van een IPX4 klasse of hoger. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig te gebruiken zijn in bijvoorbeeld de badkamer. Met een IPX5 klasse is de heater waterdicht, zoals onze terrasverwarmingen.

Kantoor infrarood verwarming 2

FAQ MODERNE MOBIELE ELEKTRISCHE

Wat zijn mobiele elektrische verwarmingstoestellen?

Mobiele elektrische verwarmingstoestellen zijn heaters die je kan verplaatsen. De infrarood straler staat op een stevige voet, eventueel met wieltjes, waardoor je de verwarming makkelijk kan verzetten. Daar waar de warmte hard nodig is.

Waarom zijn mobiele elektrische verwarmingstoestellen handig?

Mobiele elektrische verwarmingstoestellen zijn heel handig voor het snel verwarmen van een zone of werkplek in een industrieel pand of in huis. De verwarming is gemakkelijk te verplaatsen naar de plek waar jij de warmte wilt hebben.

Voor wie zijn mobiele elektrische verwarmingstoestellen geschikt?

De mobiele elektrische verwarmingstoestellen zijn geschikt voor personen die op verschillende plekken werken waar warmte nodig is. Zoals in een loods of bedrijfshal. Je neemt de mobiele infrarood verwarming mee naar de plek die jij wilt voorzien van warmte.

Waar kan je industriële mobiele elektrische verwarmingstoestellen gebruiken?

Onze industriële mobiele elektrische verwarmingstoestellen met infrarood zijn geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden. Zoals vochtige, natte en stoffige werkplaatsen. Onze infrarood stralers zijn ATEX goedgekeurd en dus ook in te zetten bij explosieve gevaarlijke omgevingen.

Hoe werken industriële mobiele elektrische verwarmingstoestellen?

Industriële mobiele elektrische verwarmingstoestellen werken met kwarts halogeen korte infraroodstralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken omdat de IR straler geen opwarmtijd behoeft. De infrarood verwarming warmt direct de objecten en mensen in de loods op.

Zijn mobiele elektrische verwarmingstoestellen veilig buiten te gebruiken?

Ja, onze mobiele elektrische verwarmingstoestellen zijn ook veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaats buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke mobiele elektrische verwarmingstoestellen soorten zijn er?

De mobiele elektrische verwarmingstoestellen soorten die wij in ons assortiment hebben zijn te onderscheiden met korte en lange golf heaters. De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming.

De korte golf mobiele IR stralers zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming.

Kan ik mobiele elektrische verwarmingstoestellen ook gebruiken in ATEX zones?

Ja, je kan onze mobiele elektrische verwarmingstoestellen ook gebruiken in ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.