Verplaatsbare verwarming

Bla

Elektrische verplaatsbare verwarming

Overal te plaatsen waar een elektriciteitsaansluiting is

Wil je op een energiezuinige manier een werkplek of zone in een bedrijfshal, garage of magazijn verwarmen? Dan is een elektrische verplaatsbare verwarming met infrarood onmisbaar. Deze kan je overal neerzetten waar een elektra aansluiting is.

Een mobiele infraroodverwarming verwarmt direct en plaatselijk, daar waar de warmte nodig is. Er zijn situaties waarbij lokale warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industrieel pand. Denk bijvoorbeeld aan een loods waarbij op meerdere plekken wordt gewerkt. Of werknemers die binnen en buiten werkzaam zijn.

Op deze manier verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is. De werknemer kan daardoor altijd zijn werk warm en comfortabel uitvoeren. Hetzelfde geldt voor werkplaatsen waar het niet mogelijk is om permanent een verwarming te plaatsen. Dan biedt de mobiele elektrische radiator dé oplossing!

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

werkplaats mobiele verwarming 2

De beste verplaatsbare verwarming

Een industriehal verwarmen kan een moeilijke opgave zijn. Tenzij je gebruik maakt van onze infrarood industriehal verwarming. Waarom zou je nog dure gasgestookte luchtblazers gebruiken, die niet effectief zijn? De beste oplossing om een industriehal te verwarmen is met korte golf infraroodstraling. Vergelijkbaar met de warmtestraling van de zon.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Zuinige verplaatsbare verwarming

Een verplaatsbare verwarming heeft maar weinig energie nodig om een aangenaam warmtegevoel te creëren. Doordat de objecten de warmte vasthouden en deze terug de ruimte in kaatsen, voel je van alle kanten de heerlijke warmte. Je hebt daardoor minder energie nodig om de ruimte te verwarmen. Je bespaart als snel 80% op de bedrijfskosten.

Kantoor infrarood verwarming 2

Duurzame verplaatsbare verwarming

Onze verplaatsbare verwarming is duurzaam in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in warmte. De hoge kwaliteit infraroodstralers gaan zo’n 7.000 uur mee bij gebruik in vol vermogen. In combinatie met onze Energy Comfort Controller gaan ze nog langer mee. Zodra de lamp op is, kan je deze als los element vervangen.

industriehal mobiele verwarming 2

Investeer in verplaatsbare verwarming

Door te investeren in verplaatsbare verwarming voor jouw industriële ruimte ben je voorbereid op de toekomst. Fossiele brandstoffen raken op en het is ook niet milieubewust. Elektrisch verwarmen is duurzaam, goedkoper en vrij van CO2 uitstoot. Daarnaast heb je ook geen onderhoudskosten. Je verdient daarom de investering al snel terug.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Verschillende locaties verwarmen

Werken op diverse en warme werkplekken

In een loods, bedrijfshal of opslagruimte wordt er niet altijd op één vaste werkplek gewerkt. Wanneer jouw medewerkers op diverse locaties werken, ligt de keuze voor een verplaatsbare infrarood straler en mobiele infraroodverwarming erg voor de hand.

Met deze mobiele energiezuinige straalkachel zorg je er namelijk voor dat op iedere locatie en op ieder moment aangename warmte is om te werken. Zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. De elektrische kachel is snel een eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken in meerdere ruimtes.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel
Garage met mobiele infrarood verwarming

Kostenbesparende mobiele radiator

Geen onderhoudskosten en zuinig in verbruik

Een elektrische mobiele radiator is zeer zuinig in verbruik. Het zet maar liefst 93% van de energie om infraroodwarmte. Deze energieconversie is zeer hoog en dat merk je gelijk aan de elektriciteitsrekening. Bovendien heb je geen onderhoudskosten aan infrarode mobiele elektrische verwarmingstoestellen.

Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook prettig voor de mensen die bij jou werken. Comfortabele warmte met flexibele werkplekken. Daarnaast zorgt de infraroodwarmte ervoor dat bijvoorbeeld de lak of verf beter droogt. Bovendien blijven de opslaggoederen in het magazijn ook droog.

Zuinige verwarming

Kostenbesparend, geen onderhoud en eenvoudig te bedienen
infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
Wat is een verplaatsbare verwarming voor industrieel gebruik?

Een verplaatsbare verwarming voor industrieel gebruik is een systeem dat gebruik maakt van infraroodstraling. De mobiele verwarming warmt niet de lucht, maar de objecten en mensen direct op. Onze korte golf halogeen stralers zetten 93% van de energie om in warmte.

Waarom een verplaatsbare verwarming kopen?

Een verplaatsbare verwarming koop je omdat je wilt besparen op de verwarmingskosten. Een industriële hal verwarmen met lucht is erg kostbaar. Met infrarood verwarming warm je alleen de zone op waar de warmte nodig is, zoals werkplekken. Je bespaart zo’n 80% op de kosten.

Voor wie is een verplaatsbare verwarming geschikt?

Een verplaatsbare verwarming is geschikt voor degene die een grote hal op een zuinige en duurzame wijze willen verwarmen. Infrarood verwarming heeft tevens geen onderhoud nodig, omdat de ir heater geen draaiende onderdelen heeft. Dit scheelt in de kosten.

Daarnaast is het natuurlijk ook geschikt om een koudere zone in huis bij te verwarmen. Maar ook op kantoor voor bij koudere bureau plekken.

Waar zet je een verplaatsbare verwarming neer?

Een verplaatsbare verwarming plaats je in ruimtes waar je extra warmte nodig hebt en waar de medewerkers aan het werk zijn. Lokale werkplek verwarming regel je eenvoudig met de krachtig korte golf heaters van Mobiele infraroodverwarming.

Hoe lang is de levensduur van een verplaatsbare verwarming?

De infrarood elementen van de verplaatsbare verwarming met korte golf IR straling heeft een levensduur van 5.000 tot 7.000 uren, bij een volledige output op vol vermogen. Regel de infrarood straler met onze Energy comfort controller zodat ze nog langer mee gaan.

De verplaatsbare infraroodpanelen voor in woningen of kantoren hebben een levensduur van 25 tot 35 jaar. Deze maken gebruik van de lange golf infraroodstraling.

Is een verplaatsbare verwarming ook veilig buiten te gebruiken?

Ja, een verplaatsbare verwarming is veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaats buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke verplaatsbare verwarming is geschikt voor kantoor bij te verwarmen?

De verplaatsbare verwarming om een kantoor bij te verwarmen maken gebruik van de lange golf infrarood straling. Dit zijn de infraroodpanelen die je op elegante voeten standaard staat en bij je bureau neerzet. Een andere oplossing is een bureauverwarming. Dit is een dun infrarood paneel van 0,5 mm dik en plak je met het dubbelzijdige tape onder het bureau. Je hebt daardoor altijd warme voeten en benen.

Kan ik met een verplaatsbare verwarming besparen op de kosten?

Ja, je kan met een verplaatsbare verwarming infrarood besparen op de kosten, zowel op het verbruik als het onderhoud. Er zijn namelijk geen onderhoudskosten met infrarood heaters. Doordat infrarood verwarming geen grote massa lucht hoeft te verwarmen, bespaar je gelijk op de stookkosten. Infraroodverwarming warmt namelijk niet de lucht op, maar direct de mensen en objecten. Zoals de goederen, vloer en muren. Er is een constante warmte aanwezig, zonder veel te stoken. Zuinig jouw magazijn, loods of garage verwarmen met infrarood.

industriehal mobiele verwarming energiezuinige straalkachel 2

Industriële mobiele kachel

Speciaal ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen

De industriële elektrische mobiele kachel met infraroodstraling is special ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen. De industriële elektrische verwarming kan je toepassen in magazijnen, productiehallen en loodsen, waarbij ook de opslaggoederen worden verwarmd.

Door gebruik te maken van onze verplaatsbare verwarming bespaar je al snel zo’n 80% op de verwarmingskosten. Je hebt daardoor de investering in de infrarood heaters snel terugverdient. Daarbij hebben de lampen een lange levensduur van zo’n 7.000 uur.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan