Verplaatsbare verwarming

Bla

Elektrische verplaatsbare verwarming

Overal te plaatsen waar een elektriciteitsaansluiting is

Wil je op een energiezuinige manier een werkplek of zone in een bedrijfshal, garage of magazijn verwarmen? Dan is een elektrische verplaatsbare verwarming met infrarood onmisbaar. Deze kan je overal neerzetten waar een elektra aansluiting is.

Een mobiele infraroodverwarming verwarmt direct en plaatselijk, daar waar de warmte nodig is. Er zijn situaties waarbij lokale warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industrieel pand. Denk bijvoorbeeld aan een loods waarbij op meerdere plekken wordt gewerkt. Of werknemers die binnen en buiten werkzaam zijn.

Op deze manier verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is. De werknemer kan daardoor altijd zijn werk warm en comfortabel uitvoeren. Hetzelfde geldt voor werkplaatsen waar het niet mogelijk is om permanent een verwarming te plaatsen. Dan biedt de mobiele elektrische radiator dé oplossing!

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

werkplaats mobiele verwarming 2

De beste verplaatsbare verwarming

Een industriehal verwarmen kan een moeilijke opgave zijn. Tenzij je gebruik maakt van onze infrarood industriehal verwarming. Waarom zou je nog dure gasgestookte luchtblazers gebruiken, die niet effectief zijn? De beste oplossing om een industriehal te verwarmen is met korte golf infraroodstraling. Vergelijkbaar met de warmtestraling van de zon.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Zuinige verplaatsbare verwarming

Een verplaatsbare verwarming heeft maar weinig energie nodig om een aangenaam warmtegevoel te creëren. Doordat de objecten de warmte vasthouden en deze terug de ruimte in kaatsen, voel je van alle kanten de heerlijke warmte. Je hebt daardoor minder energie nodig om de ruimte te verwarmen. Je bespaart als snel 80% op de bedrijfskosten.

Kantoor infrarood verwarming 2

Duurzame verplaatsbare verwarming

Onze verplaatsbare verwarming is duurzaam in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in warmte. De hoge kwaliteit infraroodstralers gaan zo’n 7.000 uur mee bij gebruik in vol vermogen. In combinatie met onze Energy Comfort Controller gaan ze nog langer mee. Zodra de lamp op is, kan je deze als los element vervangen.

industriehal mobiele verwarming 2

Investeer in verplaatsbare verwarming

Door te investeren in verplaatsbare verwarming voor jouw industriële ruimte ben je voorbereid op de toekomst. Fossiele brandstoffen raken op en het is ook niet milieubewust. Elektrisch verwarmen is duurzaam, goedkoper en vrij van CO2 uitstoot. Daarnaast heb je ook geen onderhoudskosten. Je verdient daarom de investering al snel terug.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Verschillende locaties verwarmen

Werken op diverse en warme werkplekken

In een loods, bedrijfshal of opslagruimte wordt er niet altijd op één vaste werkplek gewerkt. Wanneer jouw medewerkers op diverse locaties werken, ligt de keuze voor een verplaatsbare infrarood straler en mobiele infraroodverwarming erg voor de hand.

Met deze mobiele energiezuinige straalkachel zorg je er namelijk voor dat op iedere locatie en op ieder moment aangename warmte is om te werken. Zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. De elektrische kachel is snel een eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken in meerdere ruimtes.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel
Garage met mobiele infrarood verwarming

Kostenbesparende mobiele radiator

Geen onderhoudskosten en zuinig in verbruik

Een elektrische mobiele radiator is zeer zuinig in verbruik. Het zet maar liefst 93% van de energie om infraroodwarmte. Deze energieconversie is zeer hoog en dat merk je gelijk aan de elektriciteitsrekening. Bovendien heb je geen onderhoudskosten aan infrarode mobiele elektrische verwarmingstoestellen.

Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook prettig voor de mensen die bij jou werken. Comfortabele warmte met flexibele werkplekken. Daarnaast zorgt de infraroodwarmte ervoor dat bijvoorbeeld de lak of verf beter droogt. Bovendien blijven de opslaggoederen in het magazijn ook droog.

Zuinige verwarming

Kostenbesparend, geen onderhoud en eenvoudig te bedienen
infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
industriehal mobiele verwarming energiezuinige straalkachel 2

Industriële mobiele kachel

Speciaal ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen

De industriële elektrische mobiele kachel met infraroodstraling is special ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen. De industriële elektrische verwarming kan je toepassen in magazijnen, productiehallen en loodsen, waarbij ook de opslaggoederen worden verwarmd.

Door gebruik te maken van onze verplaatsbare verwarming bespaar je al snel zo’n 80% op de verwarmingskosten. Je hebt daardoor de investering in de infrarood heaters snel terugverdient. Daarbij hebben de lampen een lange levensduur van zo’n 7.000 uur.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan