Mobiele verwarming

Bla

Mobiele verwarming met infrarood

zorgt voor directe warmte

Mobiele verwarming met infrarood straling zorgt voor instant warmte in een garage, loods of bedrijfshal. Met één druk op de knop heb je directe en gericht warmte, daar waar het personeel aan het werk is. Gerichte zone verwarming, zuinig in verbruik en duurzaam.

Met een losse verwarming ben je flexibel in waar je de bijzetverwarming neerzet. De bijzet kachel is verplaatsbaar door de handige wielen of middels een stevig handvat. In korte tijd bereik je hoge temperaturen met een mobiele kachel van Mobiele infraroodverwarming.

Voor kantoren en woningen is een mobiele elektrische radiator ook zeer geschikt. Denk aan het verwarmen van jouw thuiswerkplek of extra warmte bij het bureau in grote kantoortuinen. Maar ook als terrasverwarming of extra warmte in de badkamer.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel

De beste mobiele verwarming infrarood

De beste mobiele verwarming gebruikt de zuinige infrarood straling. Voor industriële panden wordt de korte golf IR straling ingezet. Deze herken je aan het zichtbare licht dat de emitters uitstralen. Daarom heten ze ook wel heldere emitters, heldere stralers.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 3 elektrische kacheltje

Zuinige mobiele verwarming infrarood

Een mobiele infraroodverwarming met een vermogen van 2000 W kost 2 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,44 euro per uur. Dit is zeer zuinig voor het verwarmen van een loods of garage.

industriehal mobiele verwarming energiezuinige straalkachel 2

Duurzame mobiele verwarming

Met infrarood mobiele verwarming bespaar je direct op energieverbruik. Je hebt geen onderhoudskosten en geen installatiekosten. Onze infraroodstralers zijn zuinig, duurzaam en storingsvrij. Je hebt je investering daarom snel terug verdiend.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Zone gericht mobiel verwarmen

Een mobiele verwarming met infrarood verwarmt heel nauwkeurig en gericht een zone. Een koude hoek in de woonkamer of de werkplaats in de garage. Eenvoudig te verplaatsen via de wieltjes onder de voet of met het handige handvat.

werkplaats mobiele verwarming 2

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Garage verwarmen

met mobiele infrarood straler

De mobiele infraroodverwarming om garage werkplekken te verwarmen maakt gebruik van de korte golf infraroodstraling. Deze straling is niet gevoelig voor tocht of wind. Dit is van belang, omdat bij een garage de deuren vaak open en dicht gaan. Zodra je deze ruimte met een convectie bijzetverwarming verwarmt, waait de warme lucht gewoon naar buiten.

Met veel verlies van warmte en continue toevoer van koude lucht is er eigenlijk maar één goede oplossing voor het verwarmen van een garage. En dat is de infrarood mobiele radiator die plaatselijk de garage verwarmt. Geen luidruchtige en dure luchtblazers meer. Daarbij heb je geen onderhoudskosten aan IR stralers en bovendien zuinig in verbruik.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel 4 elektrische kacheltje bijzetverwarming

Hybride mobiele kachel

Twee verwarmingswerelden die elkaar ontmoeten

Met hybride mobiele kachel geniet je tegelijk van infrarood én convectie warmte. Een hoogstandje qua technologie. Het infrarood paneel straalt 100% ir warmte uit en produceert daarnaast extra warme lucht. Een hybride infraroodpaneel is 4 cm dik, waardoor deze ruimtebesparend is en elegant eruit ziet.

De hybride mobiele kachel kan je zowel aan de muur bevestigen met de meegeleverde muurbeugel, maar je kan het elektrische kacheltje ook op een witte voeten standaard schroeven. Het hybride infrarood paneel staat 5 cm boven de grond, zodat de luchttoevoer van onderen goed kan plaatsvinden voor de convectie warmte.

Hoe werkt infrarood straling?

Directe verwarming van objecten en mensen

Infrarood straling werkt plaatselijk en direct waar jij dat wilt. Infraroodverwarming straalt vrijwel alle korte golf energie uit in het gebied waar het nodig is. De straling van infrarood heaters verwarmt niet de lucht, maar personen of objecten.

Daardoor kan de warmte ook niet omhoog stijgen of wegdrijven naar steeds weer opengaande deuren of rolluiken. De warmte via infraroodheater kan je vergelijken met hoe de zon de mensen opwarmt.

De warmtestraling wordt effectief door je lichaam opgenomen, dit geeft een heerlijk warm gevoel. Gebruik van stralingswarmte is een effectieve en prettige manier om de ruimte te verwarmen. Wij adviseren altijd om een garage te verwarmen met onze infrarood korte golf stralers.

Mobiele kachel kantoor en thuis

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
FAQ

Ruim assortiment mobiele verwarming

voor zowel particulier als zakelijk gebruik

Mobiele infraroodverwarming heeft een ruim assortiment van mobiele elektrische verwarmingstoestellen welke gebruikmaken van infraroodstraling. De bijverwarming zorgt voor extra warmte in huis naast bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Elektrische verwarming infrarood is ook zeer geschikt voor het verwarmen van industriële panden en utilitaire gebouwen. Verkrijgbaar in verschillende wattages van zowel 2000 watt als hoger. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw situatie? Neem contact met ons op.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan