Mobiele radiator

Bla

Mobiele infrarood radiator

Losse verwarming overal te plaatsen

Mobiele infrarood radiator werkt op elektriciteit, waarbij de energie voor minimaal 93 procent wordt omgezet in infrarood warmte. Met een elektrische mobiele radiator infrarood ben je meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie.

In 2050 moeten 1 miljoen gebouwen en 7 miljoen woningen van het aardgas af zijn. Dit betekent dat we gebruik moeten maken van duurzame warmte uit hernieuwbare bronnen. Zoals energie opgewekt via zonnepanelen of middels windturbines op land of zee.

Je kan zelf ook al wat doen om de doelen in het Klimaatakkoord te bereiken door elektrisch te verwarmen met de energiezuinige straalkachel van Mobiele infraroodverwarming. Te gebruiken als hoofdverwarming of als bijzetverwarming.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

De beste mobiele radiator

De beste mobiele radiator gebruikt de zuinige infrarood straling. Voor industrieel gebruik met de korte golf infraroodstraling. Welke je herkent aan het zichtbare, voorheen meestal roodachtige licht dat de emitters uitstralen. Ook geschikt voor terrasverwarming.

werkplaats mobiele verwarming 2

Zuinige mobiele radiator

Een mobiele industriële radiator met een vermogen van 1500 Watt kost 1,5 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,33 euro per uur. Energiezuinig een loods of garage werkplaats verwarmen door gerichte zone verwarming.

Kantoor infrarood verwarming 2

Duurzame mobiele radiator

Met infrarood mobiele radiator gelijk op de bedrijfskosten. Geen onderhoud- en installatiekosten. Gerichte zone verwarming middels de elektrische losse radiatoren. In combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Geen gebruik van fossiele brandstoffen is beter voor het milieu.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

Efficiënte mobiele radiator

Korte golf infrarood straling is zeer efficiënt. De mobiele radiator zet nagenoeg alle opgenomen energie om in warmte. Geen opwarmtijd. Des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht wordt doordrongen. Efficiënt en effectief verwarmen.

Infraroodverwarming art studio 2

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Mobiele radiator industrieel

Gerichte werkplaatsverwarming of studio verwarming

De verplaatsbare radiator met korte golf infrarood straling wordt veelvuldig gebruikt als gerichte werkplaatsverwarming in loodsen, magazijnen en bedrijfshallen. Door gericht de werkplek te verwarmen, bespaar je veel kosten op het verbruik.

Je hoeft immers niet het hele industriële pand te verwarmen. Alleen daar waar de warmte nodig is. Waar het personeel aan het werk is. Warme werkplekken dragen bij aan het werkplezier en -comfort.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje
Garage met mobiele infrarood verwarming

Mobiele verwarming woning

Losse verwarming voor extra warmte

Een mobiele infraroodverwarming in een woning zorgt voor extra warmte. Je kan een losse verwarming inzetten als bijverwarming van het huidige centrale verwarming systeem. Extra warmte voor de koudere zones in de woning. Plaats een energiezuinige kachel naast de huidige vloerverwarming, zodat je het ook lekker warm hebt in de koude wintermaanden.

Infrarood verwarming mobiel zet je neer waar de warmte nodig is. Het infraroodpaneel staat op elegante witte voetjes. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Zodra je het warmtepaneel aanzet geniet je binnen enkele minuten van de intense warmte. Zeer zuinig in verbruik, zet de mobiele elektrische radiator weer uit als het warm genoeg is.

Mobiele korte golf straler

Geschikt voor diverse industriële toepassingen

– Kantoor units verwarming
– Werkplaatsen voor metaalbewerking
– Houtwerkplaatsen en verwerkende industrie
– Opslagruimtes en bijbehorende kantoren
– Assemblage loodsen
– Zware en lichte constructie loodsen
– ATEX-omgevingen en vochtige en stoffige ruimtes
– Voeding- en levensmiddelen industrie

Mobiele kachel kantoor en thuis

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
mobiele verwarming studio bijzet kachel

Voordelen infrarood warmte

middels een losse infrarood verwarming

– Lage bedrijfskosten door energiebesparing
– Geen kosten aan onderhoud
– Mobiel en flexibel te gebruiken
– Zuinig lokaal verwarmen
– Simpel te regelen en aan te sturen
– Grote betrouwbaarheid
– Te combineren met zonnepanelen
– Geen opwarmtijd, directe warmte
– Lange levensduur
– Korte golf infraroodstraling heeft geen opwarmtijd

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan