Mobiele kachel

Bla

Mobiele kachel infrarood

Voor extra aangename warmte

Mobiele kachel infrarood kan je overal in huis, kantoor of in industriële werkomgevingen plaatsen. Ideaal als je extra warmte nodig hebt in een koude zone in huis, bij een werkplaats in een loods of bij een bureau in een kantoorruimte.

Met een mobiele radiator ben je flexibel in waar je de losse verwarming neerzet. De bijzet kachel is verplaatsbaar door de handige wielen of middels het stevige handvat aan de bovenkant. De mobiele infraroodverwarming voor woningen staat op elegante voetjes.

Met een bijzet kachel bereik je in een korte tijd hoge temperaturen. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied verwarm je op een zuinige manier.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel

De beste mobiele kachel

De beste mobiele kachel maakt gebruik van infraroodstraling. De warmte voelt zeer comfortabel aan. Het ontspant de spieren en verlicht zelfs pijnklachten. Daarnaast bespaar je direct op de energiekosten door de efficiënte en effectieve werking van infrarood.

Garage met mobiele infrarood verwarming

Zuinige mobiele kachel

Een mobiele kachel voor een woning is zeer zuinig in verbruik. Een paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik slechts 0,12 euro per uur.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Duurzame mobiele kachel

Een mobiele kachel infrarood sluit je aan op de elektriciteit. Verwarm de koude zone zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Dit kan middels infrarood verwarming in combinatie met groene stroom. Hierdoor stoot je geen CO2 meer uit.

studeerkamer onder bureau verwarming 3

Flexibele mobiele kachel

Een mobiele verwarming met infrarood verwarmt heel nauwkeurig en gericht een zone. Een koude hoek in de woonkamer of de werkplaats in een loods. Eenvoudig te verplaatsen via de wieltjes onder de voet of met het handige handvat.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel 4 elektrische kacheltje bijzetverwarming

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Werkplaats verwarmen

met mobiele infrarood kachel

Een mobiele infraroodverwarming om een werkplaats te verwarmen in een loods, magazijn of bedrijfshal werkt via de korte golf infraroodstraling. Deze straling is niet gevoelig voor luchtbewegingen. Een industrieel pand is vaak niet goed geïsoleerd.

Zodra je deze ruimte met een convectie bijzetverwarming verwarmt, waait de warme lucht weg. Met een verplaatsbare verwarming infrarood kan je heel gericht een zone of werkplek verwarmen. Ga je naar een andere werkplek, dan neem je de mobiele infraroodverwarming gewoon mee.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 3 elektrische kacheltje
Garage met mobiele infrarood verwarming

Industriële werkomgeving

verwarmen met zuinige mobiele heater

Met veel verlies van warmte en continue toevoer van koude lucht is er eigenlijk maar één goede oplossing voor het verwarmen van een industriële werkplaats. En dat is de met de beste elektrische verwarming met infrarood. Geen luidruchtige en dure luchtblazers. Bovendien het je geen onderhoudskosten met IR stralers.  

Elektrische kachel infrarood warmt heel direct de werkplek op. Door zonegericht een grote hal te verwarmen ben je veel zuiniger uit. Waarom zou je de hele bedrijfshal verwarmen als dat niet nodig is? Dit is zonde van de energie. Infrarood is energiezuinig in verbruik. De stralers hebben een hoge energieconversie van tenminste 93%.

Hoe infraroodstraling werkt

Verwarmt direct de mensen en vaste objecten

Infrarood straling werkt plaatselijk en direct waar jij dat wilt. Infraroodverwarming straalt vrijwel alle korte golf energie uit in het gebied waar het nodig is. De straling van infrarood heaters verwarmt niet de lucht, maar direct de personen en objecten op.

Daardoor kan de warmte ook niet omhoog stijgen of wegdrijven naar steeds weer opengaande deuren. De warmte van de infrarood heaters kan je vergelijken zonnestralen De warmte wordt effectief door je lichaam opgenomen, dit geeft een heerlijk warm gevoel.

Gebruik van stralingswarmte is een effectieve en prettige manier om de ruimte te verwarmen. Wij adviseren altijd om een industriële ruimte te verwarmen met onze infrarood heaters.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

Mobiele IR panelen voor woningen

Extra warmte voor de koudere plekken in huis

Met een mobiele kachel kan je in huis de koudere zones verwarmen. Bijvoorbeeld bij het bureau in de woonkamer of in de hobbyruimte. Maar ook beneden in de kelder als je daar aan het klussen bent, in de garage of de logeerkamer.

De mogelijkheden met mobiele elektrische radiator panelen zijn groot. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, vermogen en uitvoeringen. Je kan bijvoorbeeld een foto op het paneel laten drukken of kies voor een mooie RAL kleur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan