Mobiele elektrische verwarmingstoestellen

Bla

Moderne mobiele elektrische verwarmingstoestellen

Voor extra warmte in huizen, kantoren of bedrijfspanden

Onze mobiele elektrische verwarmingstoestellen laten je nooit in de kou zitten. Geschikt voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële panden. Verwarm gericht de koude zone met een eenvoudig te verplaatsen infraroodstraler. Zuinig in verbruik en heerlijk warm.

Een losse verwarming is uitermate handig om in te zetten voor koude zones in een woning. Zoals een koude hoek in de woonkamer, in de hobbyruimte of kelder. Extra warmte op de koude winterse dagen.

De industriële elektrische verwarming met infraroodstraling zijn special ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen. De industriële mobiele elektrische radiator kan je toepassen in magazijnen, productiehallen en loodsen, waarbij ook de opslaggoederen worden verwarmd. Je bespaart al snel zo’n 80% op de verwarmingskosten.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Mobiele kachel kantoor en thuis

De beste mobiele elektrische verwarmingstoestellen

De beste mobiele elektrische verwarmingstoestellen gebruiken de efficiënte en effectieve infrarood straling. Binnen enkele minuten zijn de lange golf infrarood panelen op temperatuur en geniet je van de aangename en schone warmte. Geurloos en geruisloos.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Zuinige mobiele elektrische verwarmingstoestellen

Een mobiele elektrische verwarmingstoestellen met korte golf straling zijn zuinig in verbruik. Een kachel met een vermogen van 2000 W kost 2 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,44 euro per uur.

mobiele verwarming studio bijzet kachel

Duurzame mobiele elektrische verwarmingstoestellen

Met infrarood mobiele elektrische verwarmingstoestellen bespaar je direct op energieverbruik. Je hebt geen onderhoudskosten en geen installatie kosten. Onze infraroodstralers zijn zuinig, duurzaam en storingsvrij. Je hebt je investering snel terugverdiend.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

Moderne mobiele elektrische verwarmingstoestellen

Onze moderne mobiele elektrische verwarmingstoestellen met infrarood verwarmt heel nauwkeurig en gericht een zone. Verkrijgbaar in diverse modellen, wattages en uitvoeringen. Met of zonder wielen, met een stevig handvat en elegante voetjes. De mogelijkheden zijn ongekend groot.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Korte golf infraroodstralers

Directe warmte zonder onderbreking

Het voordeel van een korte golf infraroodstralers is dat deze niet gevoelig zijn voor luchtbeweging. Bijvoorbeeld in een werkplaats van een garage, waar geregeld de garagedeuren open en dicht gaan. Met een luchtverwarming systeem ontsnapt de warmte direct naar buiten. Met de beste elektrische verwarminginfrarood blijft de warmte binnen het stralingsgebied.

Natuurlijk als je buiten het stralingsgebied komt, voel je een temperatuur verschil. Door op diverse plekken een mobiele energiezuinige kachel te plaatsen heeft het personeel het nooit meer koud. De mobiele bijzetverwarming is zuinig in verbruik. Dit maakt de elektrische heaters van Mobiele infraroodverwarming zo efficiënt en duurzaam.

Garage met mobiele infrarood verwarming
Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

Extra warmte in huis

Dat regel je eenvoudig met de mobiele infraroodverwarming

Met een elektrische infrarood verwarming mobiel verwarm jij iedere ruimte in huis waar je extra warmte nodig hebt. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Zo makkelijk is het om warmte te creëren met een elektrische kacheltje infrarood.

De beste elektrische verwarming van Mobiele infraroodverwarming is ook inzetbaar tijdens het tussenseizoen. Na de zomerperiode wanneer het op de dag lekker warm is binnen door de natuurlijke zon, maar ’s avonds het in huis wat killer is. Je hoeft dan niet een dure centrale verwarming op te starten. Zuinig en duurzaam in verbruik.

Voordelen van infraroodpaneel

Elektrische kachels voor woningen en kantoren

– Ruimtebesparende warmtepanelen, 2 tot 3 cm dik.
– Zeer efficiënte verwarmingstechnologie.
– Vele ontwerp mogelijkheden.
– Aangename directe warmte.
– Geruisloos en geurloos.
– Geen onderhoudskosten.
– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
– Juiste luchtvochtigheid in de ruimte.
– Lange levensduur 25-35 jaar.
– Directe besparing op het energieverbruik.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

mobiele infraroodverwarming
Infraroodverwarming art studio 2

Verplaatsbare bijzetvetverwarming

Waar mobiele elektrische verwarmingstoestellen kopen?

Onze verplaatsbare en losse verwarming kan je kopen in één van de 30 winkels in de Benelux. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over de gehele Benelux. 

Wil je meer informatie of met een infrarood adviseur spreken? Dat kan natuurlijk bij één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Mobiele infraroodverwarming is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken. Laat je deskundig adviseren over de mogelijkheden van elektrische mobiele infraroodverwarming met korte of lange infraroodstraling. Neem contact op. 

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan