Mobiele elektrische radiator

Bla

Extra mobiele elektrische radiator

zorgt direct voor aangename werkplaats verwarming

Een extra mobiele elektrische radiator met infrarood warmtestralen zorgen voor een directe werkplek verwarming. Ideaal voor het verwarmen van een werkplaats in een garage, bedrijfshal of loods. Werkplaats wil je het liefst verwarmen met een laag verbruik.

Een zuinige en duurzame oplossing voor het verwarmen van de werkplaats is door middel van infrarood straling. Infrarood verwarming is namelijk heel efficiënt en effectief in verbruik. En heeft bovendien een groot warmtebereik.

De beste oplossing voor de werkplaats te verwarmen in een industriële omgeving is met de korte golf mobiele infraroodverwarming. Allereerst heb je instant warmte en daarnaast verwarmt je alleen de zone waar dat nodig is.

Door zone gericht te verwarmen, gaat er aanzienlijk minder warmte verloren. Hiermee bespaar je direct op de energiekosten. Bovendien heeft een infrarood heater geen onderhoud nodig. 

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

De beste mobiele elektrische radiator

De beste mobiele elektrische radiator gebruikt de zuinige infrarood straling. Voor industriële panden wordt de korte golf infrarood straling ingezet. Deze herken je aan het zichtbare licht dat de emitters uitstralen. Daarom heten ze ook wel heldere emitters of heldere stralers. Ze zijn zeer krachtig.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Zuinige mobiele elektrische radiator

Een mobiele elektrische radiator infrarood met een vermogen van 2000 W kost 2 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,44 euro per uur. Dit is zeer zuinig voor het verwarmen van een loods of hal.

Infraroodverwarming art studio 2

Duurzame mobiele elektrische radiator

Met infrarood mobiele elektrische radiator bespaar je direct op energieverbruik. Je hebt geen onderhoud- en installatiekosten. Onze infraroodstralers zijn zuinig, duurzaam en storingsvrij. Je hebt daarom de investering al snel terug verdiend. Geen CO2 uitstoot met groene stroom.

Kantoor infrarood verwarming 2

Zone gerichte mobiele elektrische radiator

Een mobiele elektrische radiator met infrarood verwarmt heel nauwkeurig en gericht een zone. Een kille garage, kelder of werkplaats in een magazijn. Eenvoudig te verplaatsen via de wieltjes onder de voet of met stevig handvat aan de bovenkant. Op meerdere plekken inzetbaar.

werkplaats mobiele verwarming 2

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infrarood verwarming mobiel werkt

en waarom traditionele verwarming niet werkt

Traditionele verwarming in een werkplaats werkt niet goed, omdat deze industriële ruimtes niet goed zijn geïsoleerd. Daarnaast zijn de ruimtes groot en ook hoog. Een grote bedrijfshal verwarmen middels luchtverwarming is een kostbare aangelegenheid. Vaak zijn grote hallen, schuur of garage niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht snel naar buiten ontsnapt.

Voordat je een grote bedrijfshal hebt voorzien van warmte, staat de verwarming lang aan. De grootte van de ruimte werkt hierbij niet in zijn voordeel. Behalve dat warme lucht naar het plafond stijgt, verdwijnt ook een groot deel van de warmte verdwijnen via opengaande deuren.

Tevens ontsnapt de warme lucht door de kieren en gaten van de hal. Bij een werkplaats of garage is het heel gebruikelijk dat er geregeld deuren open en dicht gaan. Concluderend duurt het daardoor vaak uren of dagen om de temperatuur op het gewenste niveau te krijgen. Dat is niet erg kosten effectief.

mobiele infrarood verwarming
Garage met mobiele infrarood verwarming

Hoe infrarood warmtestraling werkt

De korte golf infraroodstraling werkt direct

Infraroodpanelen zijn zuiniger dan traditionele verwarming zoals een CV systeem of gasheaters. De korte golf infraroodstraling verwarmt niet de lucht, maar de objecten en personen. De objecten, zoals de vloer, wanden, werkbanken en apparatuur houden de warmte lang vast. Naast dat ze de warmte vasthouden weerkaatsen ze de infrarood stralen.

Elektrische infrarood verwarming heeft overigens een vergelijkbare golflengte als infrarood warmtelampen. Zodoende kan de warmte direct worden gericht op de plek waar je deze hebben wilt. Dat geeft een comfortabel en natuurlijk gevoel. Je kan het vergelijken met een raam waardoor de zon naar binnen schijnt. De zon verwarmt alle objecten in de ruimte zonder luchtverplaatsing.

De voordelen van IR warmte

Velen voordelen met infraroodstraling

– Geen opwarmtijd maar direct volledig vermogen
– Lage bedrijfskosten door energie besparing
– Grote betrouwbaarheid
– Eenvoudig te regelen en aan te sturen
– Zuinig lokaal verwarmen
– Eenvoudig te monteren
– Geen onderhoud
– Te combineren met zonnepanelen
– Mobiele werkplaats verwarming
– Gerichte zone verwarming

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
Mobiele kachel kantoor en thuis

Groot assortiment mobiele elektrische radiator

Voor consumenten en zakelijke gebruikers

Mobiele infraroodverwarming heeft een ruim assortiment van mobiele elektrische verwarmingstoestellen welke gebruik maken van infraroodstraling. De bijzetverwarming zorgt voor extra warmte in huis naast bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Mobiele verwarming infrarood is ook zeer geschikt voor het verwarmen van industriële panden en utilitaire gebouwen. Verkrijgbaar in verschillende wattages van zowel 2000 watt als hoger. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bij jou thuis of in jouw industrieel pand? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan