Losse verwarming

Bla

Losse verwarming infrarood

Extra warmte met een mobiele infraroodverwarming

Losse verwarming is handig als je extra warmte nodig hebt thuis op kantoor of in een industriële werkplaats. Met een mobiele infraroodverwarming heb jij het nooit meer koud. Gemakkelijk te verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een elektra aansluiting.

Er zijn verschillende soorten bijverwarming te koop, zoals een keramische kachel, elektrische kachels, elektrische radiator en infrarood heaters. Behalve de infrarood verwarming verwarmen de andere kachels de lucht. Vaak duurt het lang voordat de ruimte warm is.

Met een elektrische verwarming infrarood heb je geen last van luchtcirculatie. Het verwarmt namelijk direct de mensen en objecten. Ook in ruimtes waar veel tocht is, zoals een werkplaats in een loods, is eenvoudig te verwarmen met infrarood. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

De beste losse verwarming

Gebruik maken van een losse verwarming met infrarood is de beste oplossing voor een warmte probleem. Maak gebruik van onze extra verwarming voor het extra verwarmen van een koude ruimte. De losse verwarming met infrarood heeft de ruimte snel opgewarmd.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Zuinige losse verwarming

Een zuinige losse verwarming met infrarood van bijvoorbeeld 60×90 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik slechts 0,12 euro per uur. Dit is zeer zuinig.

Infraroodverwarming art studio 2

Duurzame losse verwarming

Met losse infrarood verwarming bespaar je direct op energieverbruik. Je hebt geen onderhoudskosten en geen installatiekosten. Onze infraroodstralers zijn zuinig, duurzaam en storingsvrij. Je hebt je investering daarom al snel terug verdiend. Gebruik groene stroom, zodat je ook nog eens CO2 neutraal bent.

woonkamer mobiele 2

Design losse verwarming

Een losse verwarming met infrarood is in vele prachtige designs te verkrijgen. Zoals een gekleurd paneel of een warmtepaneel met een foto erop afgedrukt. De verplaatsbare verwarming staat op elegante witte voeten, welke makkelijk te verzetten is. Ook verkrijgbaar op wielen.

studeerkamer onder bureau verwarming 3

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

woonkamer mobiele 2

Werking van infrarood

Hoe verwarmen van infrarood verwarming werkt

Infraroodverwarming werkt anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom in krijg je het warm. De infrarood heaters werken volgens het principe van de zon. Hoe de zonnestralen de aarde verwarmt, warmt de infrarood stralen de objecten in de kamer op.

Infrarood heaters stralen een lange golf of korte golf infrarood uit. De lange golf wordt voornamelijk binnenshuis gebruikt en de korte golf in industriële panden en buitenshuis, zoals terrasverwarming. De infrarode straling zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen.

Je voelt direct de warme infraroodstralen op je huid, waardoor je een aangenaam warm gevoel ervaart. De objecten in de ruimte slaan de warmte op en weerkaatsen vervolgens deze weer terug de kamer of werkplaats in. De ir-stralen weerkaatsten overal op, zoals de meubels, apparatuur wanden en vloer.

De gehele ruimte wordt daarmee op een natuurlijke manier snel en aangenaam verwarmd. Dit is hetzelfde als de zon een ruimte binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Ditzelfde effect hebben de infraroodstralen.

mobiele verwarming studio bijzet kachel

Zuinige bureauverwarming

Aangenaam warm werken achter het bureau

Met de zuinige bureauverwarming van Mobiele infraroodverwarming ben je in drie eenvoudige stappen verlost van koude benen en voeten onder het werkblad. Onze bureau verwarming is geschikt voor een thuiswerkplek, bij de kassa of bij inpaktafels.

Het infrarood bureaupaneel heeft een afmeting van 60×30 cm en is slechts 0,5 cm dik. Het slanke warmtepaneel is 150 watt en kan met gemak een elektrische heater van 1500 watt vervangen. Het verbruik is zeer laag, gemiddeld zo’n 3 eurocent per uur.

Een bureaupaneel breng je eenvoudig aan met de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de plakstrip druk je de verwarming op de juiste plaats. Dit kan onder het bureaublad zijn of aan de zijkant van de ladekast die onder het werkblad staat.

Met de traploos instelbare regeling kan de temperatuur van het fiberpaneel worden ingesteld tot maximaal 70 graden Celsius. Omdat er geen spraken is van luchtverplaatsing heb je geen last van een hinderlijke trek onder het bureau. Zeer veilig in gebruik.

Vele voordelen infrarood heater

Energiezuinig en duurzaam verwarmen

– Elektrische verwarmen zonder CO2 uitstoot.
– Lage aanschafkosten
– Snelle en eenvoudige installatie
– Geen onderhoudskosten.
– Geruisloos en reukloos.
– Schoon binnenklimaat en verbeterde luchtkwaliteit.
– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
– Gelijkmatige warmte verdeling in de kamer.
– Efficiënt en duurzaam energie verbruik.
– Lange levensduur.
– Snelle opwarmtijd.
– Thermostatische bediening via smart home app.
– Gezonde warmte.
– Geschikt als hoofdverwarming en bijverwarming.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat
Mobiele kachel kantoor en thuis

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Gerichte zone verwarming

Verwarm een koude zone in huis met een bijzetverwarming

Met een infrarood bijverwarming is het mogelijk om alleen een bepaalde zone in het huis te verwarmen. Je hoeft daardoor niet de hele ruimte te verhitten. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld de werkkamer, hobbyruimte of koudere zone in de woonkamer.

Doordat je alleen de ruimte verwarmd waar de warmte ook echt nodig is, ga je zuinig om met de energie. Doordat infraroodverwarming niet de lucht verwarmd maar de objecten in de kamer, verwarm je heel gericht. Daarom is onze mobiele infraroodverwarming zuinig in verbruik.

De energiezuinige bijverwarming stuur je per paneel aan, waardoor ze niet afhankelijk zijn van een thermostaat. Terwijl een hete lucht verwarming die je opendraait soms niet aanspringt, omdat het in de ruimte waar de thermostaat hangt, het al warm genoeg is.

Middels de smart home app regel je eenvoudig iedere kamer separaat. Installeer bewegingssensoren in de kamers waar de infrarood panelen hangen. Zodra je de kamer betreedt, springt de moderne losse verwarming aan. Op deze manier bespaar je op het energie verbruik.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan