Infrarood verwarming mobiel

Bla

Krachtig infrarood verwarming mobiel

Mobiele verwarming voor studio en werkplek

Infrarood verwarming mobiel geeft efficiënte en effectieve warmte op plekken waar dat nodig is. Zowel in huis, kantoor of bij een industriële werkplaats. Zoals in een grote bedrijfshal, loods of magazijn. Een handige verplaatsbare en zuinige verwarming.

Een mobiele elektrische verwarmingstoestellen zijn ideaal als je op diverse werkplekken werkt. Bijvoorbeeld bij fotoshoots binnen of buiten. Dankzij de IPX5 klasse is onze mobiele elektrische radiator waterdicht en dus veilig buiten te gebruiken. Verkrijgbaar in diverse modellen.

Op een standaard welke uit te schuiven is in hoogte. Op wielen zodat deze makkelijk te verplaatsen is. Of op een stevige voet als een tafelmodel. Allen zijn snel en eenvoudig te plaatsen op elk gewenste plek. De verplaatsbare infrarood verwarming is standaard voorzien van een aansluitsnoer.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

Beste infrarood verwarming mobiel

De beste infrarood verwarming mobiel gebruikt de zuinige infrarood straling. Voor industrieel gebruik met de korte golf infraroodstraling. Welke je herkent aan het zichtbare, voorheen meestal roodachtige licht dat de emitters uitstralen. Daarom heten ze ook wel heldere emitters.

 

Infraroodverwarming art studio 2

Zuinige infrarood verwarming mobiel

Infrarood verwarming mobiel is zeer zuinig in verbruik. Door de hoogwaardige technologie in het paneel of straler wordt maar liefst 93% van de energie omgezet in warmte. Je verliest weinig warmte gedurende het verwarmingsproces. Duurzaam en zuinig mobiel verwarmen. 

Kantoor infrarood verwarming 2

Duurzame infrarood verwarming mobiel

Gasloos een ruimte verwarmen met een infrarood verwarming mobiel. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee vanwege het zuinige verbruik. Daarnaast stoot je in combinatie met groene stroom geen CO2 uit. Ook te combineren met zonnepanelen. 

Garage met mobiele infrarood verwarming

Geld besparen met infrarood verwarming mobiel

Met de infrarood verwarming mobiel bespaar je op het verbruik. Infraroodwarmte kan niet worden gemeten met een “normale” kamer thermometer. De temperatuur is zo’n 4 graden lager. Dit directe verhittingsproces bespaart je energie en geld.

 

werkplaats mobiele verwarming 2

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infrarood paneel op standaard

Prachtige design warmtepanelen

Een mobiele infrarood warmtepaneel is verkrijgbaar in diverse mooie designs. Net als bij de wandpanelen zijn de ontwerp mogelijkheden zeer groot. Een krijtbord paneel welke je met echt krijt beschrijft of een Stone Art paneel met marmeren look. De gekleurde warmtepanelen brengen kleur in de ruimte.

Onze mobiele panelen hoef je niet weg te werken in de kamer. Ze mogen opvallen, omdat ze gewoon mooi zijn om te zien. Je hoeft niet in te leveren op design met een mobiele kachel van Mobiele infraroodverwarming. Je hebt een mobiele verwarming al vanaf 30×60 cm variërend in wattages van 200 tot en met 2000 watt.

Een flexibele paneel past in iedere ruimte. Verkrijgbaar op een stevige voet of met een standaard op wieltjes, eenvoudig te verplaatsen. Welke verwarming je ook kiest, ze hebben allemaal één ding hebben ze gemeen dat ze energiezuinig en duurzaam in verbruik zijn.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel
Garage met mobiele infrarood verwarming

Korte opwarmtijd door infrarood

Snel een ruimte of ideale werkplek verwarmen

Mobiele infraroodverwarming is dé oplossing voor de koudere avonden. Een bijzetverwarming kan gericht en snel een zone, ruimte of werkplek opwarmen. Korte golf infraroodstralers hebben géén opwarmtijd. Deze zijn ideaal voor industriële werkomgevingen in een loods of magazijn.

De lange golf infrarood mobiele radiator heeft een korte opwarmtijd van 8 tot 15 minuten. Het infrarood paneel zorgt voor een behaaglijke warmte en een gezonde warmte. Geen luchtcirculatie waardoor er ook geen bacteriën en stofdeeltjes in de lucht zweven.

Zuinige IR verwarming

Voordelen van verwarmen met mobiele infrarood heater

– Directe zone verwarming
– Verrijdbaar op wielen
– In hoogte verstelbaar
– Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
– Kostenbesparend, tot wel 70-80%
– Geen opwarmtijd benodigd
– Gezonde instant warmte
– Energiezuinig en duurzaam in gebruik
– Gemakkelijk te verplaatsen
– Geen onderhoudskosten

industriehal mobiele verwarming 2

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Andere manier van verwarmen

Infrarood verwarming warmt niet de lucht op

Een mobiele elektrische kacheltje verwarmt niet de lucht, zoals bij een convectie verwarming. De infrarode straling warmen de vaste objecten en mensen in de ruimte op. De voorwerpen houden de warmte lang vast en weerkaatsen de warme stralen terug de ruimte in.

Om deze reden is een mobiele verwarming infrarood zeer geschikt om te gebruiken in ruimtes die je niet vaak gebruikt. Of als bijverwarming voor de koudere zones in het huis of op de werkplaats. Bijvoorbeeld bij het bureau in de woonkamer of bij een werkbank in een bedrijfshal.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan