Energiezuinige straalkachel

Bla

Krachtige Energiezuinige straalkachel

Geeft infraroodwarmte wanneer dat gewenst is

Met een energiezuinige straalkachel geniet je van heerlijke infraroodwarmte met een zuinig verbruik. Combineer het elektrische kacheltje met groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent. Met een mobiele infraroodverwarming spaar je energie uit door de lage verbruikskosten.

De beste elektrische verwarming met korte golf infraroodstraling geeft instant extra warmte. Zodra je de infrarood heater aanzet zorgt de kachel ervoor dat de temperatuur stijgt en de ruimte snel verwarmd is zodat je het lekker warm hebt.

Een energiezuinige bijverwarming kan je overal in huis plaatsen, op kantoor bij het bureau en in industriële panden. Denk bijvoorbeeld aan werkplaatsen, magazijn, loods en bedrijfshallen.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel

De beste energiezuinige straalkachel

De energiezuinige straalkachel gebruikt de zuinige infrarood straling. Voor industrieel gebruik met de korte golf infraroodstraling. Welke je herkent aan het zichtbare licht dat de emitters uitstralen. Voor thuis of op kantoor met de lange golf straling. Intense directe warmte.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Verplaatsbare energiezuinige straalkachel

De verplaatsbare energiezuinige straalkachel is dankzij de voet op wielen eenvoudig overal neer te zetten waar de warmte gewenst is. Ook zijn er verschillende soorten kachels die op een stevige voet staan en welke je met een stevig handvat aan de bovenkant kan verplaatsen.

industriehal mobiele verwarming energiezuinige straalkachel 2

Duurzame energiezuinige straalkachel

Een mobiele energiezuinige straalkachel is zeer duurzaam in gebruik. De gebruikte energie wordt voor 93% omgezet in warmte, dit is extreem hoog. Zuinig in gebruik, CO2 neutraal en een lange levensduur, dat is pas duurzaam verwarmen met infrarood straling.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Flexibele energiezuinige straalkachel

Met een mobiele energiezuinige straalkachel ben je flexibel voor de indeling van jouw loods of hal. Bij een werkplaats hoeft niet de hele ruimte verwarmd te worden. Je pakt eenvoudig de mobiele heater op en plaatst deze in de ruimte waar je aan het werk bent.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 3 elektrische kacheltje

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Korte golf straler

Energiezuinige verwarming voor loods of garage

De korte golf straler is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van industriële panden. Zoals een loods, garage of opslagruimte. Deze panden zijn vaak niet goed geïsoleerd en daarnaast staan deuren of rolluiken geregeld open.

Veel bedrijven hebben moeite om deze ruimtes te verwarmen. Laat staan energiezuinig te verwarmen. Wij hebben de oplossing hiervoor, de energiezuinige kachel met korte golf infrarood straling welke heel gericht een zone of werkplek verwarmd.

Verkrijgbaar als hangend model en als mobiele infraroodverwarming. Deze krachtige IR stralers warmen niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Bovendien zijn de korte golf heaters niet windgevoelig, zuinig in verbruik en hebben geen opwarmtijd. Ze bereiken een temperatuur tussen de 300 en 700 graden Celsius.

Garage met mobiele infrarood verwarming
Kantoor infrarood verwarming 2

Lange golf straler

Infraroodpanelen voor woningen en kantoren

Infraroodpanelen voor woningbouw en utilitaire bouw gebruiken de lange golf infraroodstraling en bereiken een maximale temperatuur van 120 graden Celsius. Daarom zijn ze zeer geschikt voor binnen gebruik. De mobiele infraroodverwarming plaats je op de plek waar warmte nodig is. Zoals een koude hoek in de woonkamer of in de studeerkamer.

De verplaatsbare verwarming is verkrijgbaar in diverse formaten, wattages en uitvoeringen. Een foto paneel als kunst of een glazen infrarood verwarming in iedere kleur die je wenst. De desgins mogelijkheden zijn enorm groot. Vraag ons naar de mogelijkheden. De elektrische kachel staat op elegant voetjes en kan je eenvoudig verplaatsen.

Kosten besparen

Met energiezuinige straalkachel als losse verwarming

Met een energiezuinige straalkachel kan je kosten besparen. Allereerst omdat de losse verwarming maar liefst 93% van de energie omzet naar warmte. Ten tweede omdat je de thermostaat van de centrale verwarming naar beneden kan zetten.

Gebruik de elektrische infrarood kachel als bijverwarming voor de koudere plekken. Op kantoor, thuis of bij een industriële werkomgeving. Zoals werkplekken in een garage, loods, bedrijfshal of opslagruimte. Geschikt voor meerdere toepassingen.

Naast dat je met infrarood verwarming bespaart op de bedrijfskosten, heb je ook geen onderhoud. Infrarood stralers hebben namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Zuinig, duurzaam en kostenbesparend.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel 4 elektrische kacheltje bijzetverwarming

Geniet van de voordelen

van infrarood verwarming

– Betrouwbare verwarming.
– Ruimtebesparende panelen, 2 tot 3 cm dik.
– Flexibel in te zetten, daar waar de warmte nodig is.
– Zeer efficiënte verwarmingstechnologie.
– Vele ontwerp mogelijkheden.
– Aangename directe warmte.
– Geruisloos en geurloos.
– Geen onderhoudskosten.
– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
– Juiste luchtvochtigheid in de ruimte.
– Lange levensduur 25-35 jaar.
– Directe besparing op het verbruik.
– Ook te gebruiken in vochtige en stoffige omgevingen.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan