Energiezuinige straalkachel

Bla

Krachtige Energiezuinige straalkachel

Geeft infraroodwarmte wanneer dat gewenst is

Met een energiezuinige straalkachel geniet je van heerlijke infraroodwarmte met een zuinig verbruik. Combineer het elektrische kacheltje met groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent. Met een mobiele infraroodverwarming spaar je energie uit door de lage verbruikskosten.

De beste elektrische verwarming met korte golf infraroodstraling geeft instant extra warmte. Zodra je de infrarood heater aanzet zorgt de kachel ervoor dat de temperatuur stijgt en de ruimte snel verwarmd is zodat je het lekker warm hebt.

Een energiezuinige bijverwarming kan je overal in huis plaatsen, op kantoor bij het bureau en in industriële panden. Denk bijvoorbeeld aan werkplaatsen, magazijn, loods en bedrijfshallen.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel

De beste energiezuinige straalkachel

De energiezuinige straalkachel gebruikt de zuinige infrarood straling. Voor industrieel gebruik met de korte golf infraroodstraling. Welke je herkent aan het zichtbare licht dat de emitters uitstralen. Voor thuis of op kantoor met de lange golf straling. Intense directe warmte.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Verplaatsbare energiezuinige straalkachel

De verplaatsbare energiezuinige straalkachel is dankzij de voet op wielen eenvoudig overal neer te zetten waar de warmte gewenst is. Ook zijn er verschillende soorten kachels die op een stevige voet staan en welke je met een stevig handvat aan de bovenkant kan verplaatsen.

industriehal mobiele verwarming energiezuinige straalkachel 2

Duurzame energiezuinige straalkachel

Een mobiele energiezuinige straalkachel is zeer duurzaam in gebruik. De gebruikte energie wordt voor 93% omgezet in warmte, dit is extreem hoog. Zuinig in gebruik, CO2 neutraal en een lange levensduur, dat is pas duurzaam verwarmen met infrarood straling.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Flexibele energiezuinige straalkachel

Met een mobiele energiezuinige straalkachel ben je flexibel voor de indeling van jouw loods of hal. Bij een werkplaats hoeft niet de hele ruimte verwarmd te worden. Je pakt eenvoudig de mobiele heater op en plaatst deze in de ruimte waar je aan het werk bent.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 3 elektrische kacheltje

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Korte golf straler

Energiezuinige verwarming voor loods of garage

De korte golf straler is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van industriële panden. Zoals een loods, garage of opslagruimte. Deze panden zijn vaak niet goed geïsoleerd en daarnaast staan deuren of rolluiken geregeld open.

Veel bedrijven hebben moeite om deze ruimtes te verwarmen. Laat staan energiezuinig te verwarmen. Wij hebben de oplossing hiervoor, de energiezuinige kachel met korte golf infrarood straling welke heel gericht een zone of werkplek verwarmd.

Verkrijgbaar als hangend model en als mobiele infraroodverwarming. Deze krachtige IR stralers warmen niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Bovendien zijn de korte golf heaters niet windgevoelig, zuinig in verbruik en hebben geen opwarmtijd. Ze bereiken een temperatuur tussen de 300 en 700 graden Celsius.

Garage met mobiele infrarood verwarming
Kantoor infrarood verwarming 2

Lange golf straler

Infraroodpanelen voor woningen en kantoren

Infraroodpanelen voor woningbouw en utilitaire bouw gebruiken de lange golf infraroodstraling en bereiken een maximale temperatuur van 120 graden Celsius. Daarom zijn ze zeer geschikt voor binnen gebruik. De mobiele infraroodverwarming plaats je op de plek waar warmte nodig is. Zoals een koude hoek in de woonkamer of in de studeerkamer.

De verplaatsbare verwarming is verkrijgbaar in diverse formaten, wattages en uitvoeringen. Een foto paneel als kunst of een glazen infrarood verwarming in iedere kleur die je wenst. De desgins mogelijkheden zijn enorm groot. Vraag ons naar de mogelijkheden. De elektrische kachel staat op elegant voetjes en kan je eenvoudig verplaatsen.

Kosten besparen

Met energiezuinige straalkachel als losse verwarming

Met een energiezuinige straalkachel kan je kosten besparen. Allereerst omdat de losse verwarming maar liefst 93% van de energie omzet naar warmte. Ten tweede omdat je de thermostaat van de centrale verwarming naar beneden kan zetten.

Gebruik de elektrische infrarood kachel als bijverwarming voor de koudere plekken. Op kantoor, thuis of bij een industriële werkomgeving. Zoals werkplekken in een garage, loods, bedrijfshal of opslagruimte. Geschikt voor meerdere toepassingen.

Naast dat je met infrarood verwarming bespaart op de bedrijfskosten, heb je ook geen onderhoud. Infrarood stralers hebben namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Zuinig, duurzaam en kostenbesparend.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
Wat kost een energiezuinige straalkachel?

Een energiezuinige straalkachel met infrarood kost in de aanschaf een paar honderd euro. De lampen gaan gemiddeld tenminste 10.000 uur mee. Met de hoogwaardige elektrische werkplaats straalkachel kan je tot maar liefst 80% per jaar besparen op de verwarmingskosten. Doordat je heel gericht de werkplaatsen verwarmt bespaar je op de energie. Daarnaast creëer je een prettig werkplaats voor je personeel.

Waarom werkt een energiezuinige straalkachel op elektriciteit?

Een energiezuinige straalkachel werkt op elektriciteit omdat dit namelijk de toekomst is. Verwarmen met fossiele brandstoffen is milieubelastend en niet duurzaam. Je kan beter een koude zone of werkplek verwarmen met een mobiele infrarood verwarming. Deze geeft directe warmte op de plekken waar het nodig is.

Door gasloos en met groene stroom te verwarmen belast je niet het milieu en het is ook beter voor je eigen portemonnee. Bovendien kan je heel makkelijk de mobiele infraroodverwarming overal plaatsen. Je hebt alleen een aansluiting op de elektra nodig. Geen gasaansluiting is nodig, geen stinkende gasflessen. Energiezuinig en duurzaam verwarmen met onze infrarood heaters met korte en lange golf straling.

Voor wie is een energiezuinige straalkachel geschikt?

Een energiezuinige straalkachel is voor iedereen geschikt. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Als hoofd- of bijverwarming. Voor nieuwbouw zijn ze uitermate zuinig, omdat je maar weinig warmte nodig hebt om een goed geïsoleerde woning op een aangename temperatuur te brengen.

Ook voor minder goed geïsoleerde woningen of industriële panden is een infrarood verwarming geschikt. Een infrarood paneel verwarmt namelijk niet de lucht, maar de direct de objecten en mensen. In tegenstelling tot een centrale verwarming zijn ir stralers niet windgevoelig.

Waar plaats je een energiezuinige straalkachel?

Een energiezuinige straalkachel plaats je in ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige infrarood straalkachel bij de werkplekken.

 

Is energiezuinige straalkachel ook verkrijgbaar als terrasverwarming?

Ja, een energiezuinige straalkachel is ook verkrijgbaar als terrasverwarming. De korte golf terrasheaters zetten tenminste 93% van de energie om in infrarood warmte. Ook hierbij geldt dat ze niet gevoelig zijn voor windvlagen, waardoor de warmte altijd de mensen op het terras bereikt. Voor particulier gebruik, maar ook zeker voor professioneel gebruik. Zoals bij horeca terrassen.

Kan ik een mobiele energiezuinige straalkachel gebruiken in een ATEX zone?

Ja, je kan onze mobiele energiezuinige straalkachel gebruiken in ATEX zones. De EHSAFE serie is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen. EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Andere ATEX-kachel werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

Welke energiezuinige straalkachel kan je ook buiten gebruiken?

De energiezuinige straalkachel met infrarood die je ook buiten kan gebruiken dragen de IPX5 of IPX6 klasse. Deze zijn waterdicht en stofdicht en dus veilig buiten in alle weersomstandigheden te gebruiken. Voor op het terras, maar ook voor werkplekken buiten te verwarmen.

Hoe lang is de garantie op een energiezuinige straalkachel?

De garantie op een energiezuinige straalkachel van Mobiele infraroodverwarming is tenminste twee jaar. Afhankelijk van het model kan dit ook oplopen naar vijf jaar garantie.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel 4 elektrische kacheltje bijzetverwarming

Geniet van de voordelen

van infrarood verwarming

– Betrouwbare verwarming.
– Ruimtebesparende panelen, 2 tot 3 cm dik.
– Flexibel in te zetten, daar waar de warmte nodig is.
– Zeer efficiënte verwarmingstechnologie.
– Vele ontwerp mogelijkheden.
– Aangename directe warmte.
– Geruisloos en geurloos.
– Geen onderhoudskosten.
– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
– Juiste luchtvochtigheid in de ruimte.
– Lange levensduur 25-35 jaar.
– Directe besparing op het verbruik.
– Ook te gebruiken in vochtige en stoffige omgevingen.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan