Energiezuinige kachel

Bla

Energiezuinige kachel bijverwarming

Zuinige mobiele infrarood verwarming

Met de energiezuinige kachel van Mobiele infraroodverwarming bespaar je direct op de energiekosten, terwijl je het heerlijk warm hebt. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infraroodwarmte. Je bespaart daardoor tussen de 30 en 50% op de kosten.

Voor industriële panden behalen de energiezuinige infrarood heaters nog een hogere besparen, soms tot wel 80%. Dit komt omdat niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied.

De hete luchtblazer in loodsen en magazijnen zijn energieslurpers. Vaak zijn industriële omgevingen niet goed geïsoleerd, deuren staan open waardoor de warme lucht direct ontsnapt. Dit probleem heb je niet met de energiebesparende korte golf stralers van Mobiele infraroodverwarming.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 3 elektrische kacheltje

De beste energiezuinige kachel

Met de beste en energiezuinige kachel met infraroodstraling bespaar je direct op de bedrijfskosten. Bovendien geniet je op iedere werkplek van gezonde en intense warmte, dankzij de mobiele elektrische radiator. Gerichte zone verwarming met mobiele elektrische heater.

Garage met mobiele infrarood verwarming

Energiezuinige kachel infrarood

Een energiezuinige kachel met een vermogen van 2000 W kost 2 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,44 euro per uur. Dit is zeer zuinig voor het verwarmen bijvoorbeeld een loods of garage.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel industrie bijzetverwarming

Duurzame en energiezuinige kachel

Door alleen de zone te verwarmen waar warmte benodigd is, hoef je niet de gehele loods te verwarmen. De energiezuinige kachel met infrarood heeft geen onderhoudskosten. Onze infraroodstralers zijn zuinig, duurzaam en storingsvrij. Je verdient de investering snel terug.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

Moderne energiezuinige kachel

De moderne energiezuinige kachel werkt middels elektriciteit. De energie wordt omgezet in infrarood warmte. Verkrijgbaar in diverse modellen voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële omgevingen. Zelfs geschikt voor koude, vochtige ruimtes en ATEX-zones.

Garage met mobiele infrarood verwarming

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Energiezuinig loods verwarmen

met behulp van korte golf infrarood kachels

Wij leveren industriële energiezuinige elektrische kachels voor gebruik in opslag- en voorraad loodsen. Maar ook om uw voorraad en verpakkingen te beschermen tegen overmatig vocht en kou. De industriële losse verwarming bereiken direct hun volledige vermogen zonder opwarm periode of inschakel tijd. Zeer zuinig in verbruik en instant warmte.

Bij koud weer laat je slechts een deel van de verwarming branden en houd je de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel. Daardoor bescherm je de producten en apparatuur met minimale energiekosten. Verkrijgbaar als hangende modellen, maar ook als losse bijzetverwarming. Verwarm jouw loods met de beste elektrische verwarming infrarood.

industriehal mobiele verwarming 2
infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel

Industriële infrarood heaters

Toepasbaar op verschillende gebieden

– Opslagruimtes en bijbehorende kantoor units
– Assemblage loodsen
– Zware en lichte constructie loodsen
– Werkplaatsen voor metaalbewerking
– Houtwerkplaatsen en verwerkende industrie
– Voedsel industrie
– ATEX-zones

Energiezuinige halogeen stralers

geschikt voor garages, loodsen en magazijnen

De industriële warmtestralers gebruiken allemaal de korte golf infraroodstraling. Dit zijn de halogeen stralers welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging.

Daardoor zijn ze ook uitermate geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Zoals een garage, werkplaats of loods. Je bespaart direct op de bedrijfskosten door het uitermate zuinige verbruik van de IR stralers.

De korte golf warmtestralers moeten altijd op minimaal 3 meter afstand staan vanwege de krachtige zichtbare warme IR-straling. De infraroodpanelen met lange golf IR straling zijn zeer geschikt als bijverwarming in huis of kantoor.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
Wat verbruikt een energiezuinige kachel?

Een energiezuinig kachel verbruikt minimale energie om een ruimte te verwarmen. Als voorbeeld nemen we een infrarood paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt. Deze kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,12 euro per uur. Vergelijkbaar met een koffiezet machine.

Waarom werkt een energiezuinige kachel op elektriciteit?

Een energiezuinig kachel werkt middel elektriciteit omdat dit de toekomst is. Door gasloos en met groene stroom te verwarmen belast je niet het milieu en het is ook beter voor je eigen portemonnee. Bovendien kan je heel makkelijk de mobiele infraroodverwarming overal plaatsen. Je hebt alleen een aansluiting op de elektra nodig. Geen gasaansluiting is nodig, geen stinkende gasflessen. Energiezuinig en duurzaam verwarmen met onze infrarood heaters met korte en lange golf straling.

Voor wie is een energiezuinige kachel geschikt?

Een energiezuinig kachel is voor ieder huishouden geschikt. Voor nieuwbouw zijn ze uitermate zuinig, omdat je maar weinig warmte nodig hebt om een goed geïsoleerde woning op een aangename temperatuur te brengen.

Ook voor minder goed geïsoleerde huizen of panden is een infrarood verwarming geschikt. Een infrarood paneel verwarmt namelijk niet de lucht, maar de direct de objecten en mensen. In tegenstelling tot een centrale verwarming zijn ir stralers niet gevoelig voor luchtbewegingen.

Waar plaats je een energiezuinige kachel?

Een energiezuinig kachel plaats je in ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau. Voor industriële panden plaats je de energiezuinige infrarood straalkachel bij de werkplekken.

Hoe verplaats je een mobiele energiezuinige kachel?

Een mobiele energiezuinig kachel verplaats je via de voet die op wieltjes staat. Deze kan je gemakkelijk verrijden. Daarnaast kan je kiezen voor een elegante voeten standaard zonder wielen. Deze kan je ook verplaatsen, maar middels de handvatten. Voor in woningen staat het infrarood paneel op voetjes, welke je ook kan optillen en plaatsen waar je wilt.

Is een mobiele energiezuinige kachel veilig buiten te gebruiken?

Ja, mobiele energiezuinig kachel is veilig buiten te gebruiken. Dankzij de IPX5 klasse zijn de infrarood heaters waterdicht en dus veilig voor buitengebruik. Als terrasverwarming of verwarming van werkplaats buiten. Onze infrarood heaters zijn voorzien van een automatische temperatuur regelaar. Mocht de behuizing van de straler te warm worden, dan slaat deze vanzelf uit.

Welke soorten infrarood energiezuinige kachel zijn er?

De verschillende soorten infrarood energiezuinig kachel zijn te onderscheiden met korte en lange golf heaters. De lange golf infraroodstraling is vooral geschikt voor binnen gebruik in woningen en kantoren. Verkrijgbaar in verschillende soorten infrarood panelen. Zoals krijtbord keuken, beeld paneel met eigen foto of spiegel verwarming.

De korte golf mobiele infrarood heaters zijn geschikt voor industriële panden en terrasverwarming.

Kan ik een energiezuinige kachel in een vochtige ruimte gebruiken?

Ja, je kan een energiezuinig kachel in een vochtige ruimte gebruiken, mits deze is voorzien van een IPX4 klasse of hoger. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig te gebruiken zijn in bijvoorbeeld de badkamer of welness centers. Met een IPX5 klasse is de heater waterdicht. 

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Voordelen mobiele verwarming

Met infrarood straling

Infrarood verwarming mobiel is flexibel te gebruiken
– Lage bedrijfskosten door energiebesparing
– Zuinig lokaal verwarmen
– Simpel te regelen en aan te sturen
– Grote betrouwbaarheid
– Geen onderhoudskosten
– Te combineren met zonnepanelen
– Geen opwarmtijd, directe warmte

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan