Energiezuinige kachel

Bla

Energiezuinige kachel bijverwarming

Zuinige mobiele infrarood verwarming

Met de energiezuinige kachel van Mobiele infraroodverwarming bespaar je direct op de energiekosten, terwijl je het heerlijk warm hebt. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infraroodwarmte. Je bespaart daardoor tussen de 30 en 50% op de kosten.

Voor industriële panden behalen de energiezuinige infrarood heaters nog een hogere besparen, soms tot wel 80%. Dit komt omdat niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied.

De hete luchtblazer in loodsen en magazijnen zijn energieslurpers. Vaak zijn industriële omgevingen niet goed geïsoleerd, deuren staan open waardoor de warme lucht direct ontsnapt. Dit probleem heb je niet met de energiebesparende korte golf stralers van Mobiele infraroodverwarming.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 3 elektrische kacheltje

De beste energiezuinige kachel

Met de beste en energiezuinige kachel met infraroodstraling bespaar je direct op de bedrijfskosten. Bovendien geniet je op iedere werkplek van gezonde en intense warmte, dankzij de mobiele elektrische radiator. Gerichte zone verwarming met mobiele elektrische heater.

Garage met mobiele infrarood verwarming

Energiezuinige kachel infrarood

Een energiezuinige kachel met een vermogen van 2000 W kost 2 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,44 euro per uur. Dit is zeer zuinig voor het verwarmen bijvoorbeeld een loods of garage.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel industrie bijzetverwarming

Duurzame en energiezuinige kachel

Door alleen de zone te verwarmen waar warmte benodigd is, hoef je niet de gehele loods te verwarmen. De energiezuinige kachel met infrarood heeft geen onderhoudskosten. Onze infraroodstralers zijn zuinig, duurzaam en storingsvrij. Je verdient de investering snel terug.

Losse verwarming Woonkamer energiezuinige kachel

Moderne energiezuinige kachel

De moderne energiezuinige kachel werkt middels elektriciteit. De energie wordt omgezet in infrarood warmte. Verkrijgbaar in diverse modellen voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële omgevingen. Zelfs geschikt voor koude, vochtige ruimtes en ATEX-zones.

Garage met mobiele infrarood verwarming

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Energiezuinig loods verwarmen

met behulp van korte golf infrarood kachels

Wij leveren industriële energiezuinige elektrische kachels voor gebruik in opslag- en voorraad loodsen. Maar ook om uw voorraad en verpakkingen te beschermen tegen overmatig vocht en kou. De industriële losse verwarming bereiken direct hun volledige vermogen zonder opwarm periode of inschakel tijd. Zeer zuinig in verbruik en instant warmte.

Bij koud weer laat je slechts een deel van de verwarming branden en houd je de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel. Daardoor bescherm je de producten en apparatuur met minimale energiekosten. Verkrijgbaar als hangende modellen, maar ook als losse bijzetverwarming. Verwarm jouw loods met de beste elektrische verwarming infrarood.

industriehal mobiele verwarming 2
infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel

Industriële infrarood heaters

Toepasbaar op verschillende gebieden

– Opslagruimtes en bijbehorende kantoor units
– Assemblage loodsen
– Zware en lichte constructie loodsen
– Werkplaatsen voor metaalbewerking
– Houtwerkplaatsen en verwerkende industrie
– Voedsel industrie
– ATEX-zones

Energiezuinige halogeen stralers

geschikt voor garages, loodsen en magazijnen

De industriële warmtestralers gebruiken allemaal de korte golf infraroodstraling. Dit zijn de halogeen stralers welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging.

Daardoor zijn ze ook uitermate geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Zoals een garage, werkplaats of loods. Je bespaart direct op de bedrijfskosten door het uitermate zuinige verbruik van de IR stralers.

De korte golf warmtestralers moeten altijd op minimaal 3 meter afstand staan vanwege de krachtige zichtbare warme IR-straling. De infraroodpanelen met lange golf IR straling zijn zeer geschikt als bijverwarming in huis of kantoor.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Voordelen mobiele verwarming

Met infrarood straling

Infrarood verwarming mobiel is flexibel te gebruiken
– Lage bedrijfskosten door energiebesparing
– Zuinig lokaal verwarmen
– Simpel te regelen en aan te sturen
– Grote betrouwbaarheid
– Geen onderhoudskosten
– Te combineren met zonnepanelen
– Geen opwarmtijd, directe warmte

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan