Elektrische kacheltje

Bla

Zuinig elektrische kacheltje

zorgt voor extra warmte bij bureau of werkplek

Een zuinig elektrische kacheltje geeft jou extra warmte wanneer je dat wenst. Als bijverwarming in de studeerkamer, bij je bureau of in de hobbyruimte. Maar ook voor in de kelder of op het terras. Extra warmte bij industriële werkplaatsen zoals in loodsen, magazijnen, bedrijfshallen en garages.

Met een klein handig en mobiele elektrische kachel heb je het nooit meer koud. Je creëert daarmee een aangename en warme werkomgeving. Een mobiele infrarood verwarming is verkrijgbaar op een standaard met wielen of met een stevig handvat zodat je het makkelijk kan optillen. De bijverwarmingen voor woningen worden geleverd als een infrarood paneel.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Mobiele kachel kantoor en thuis

Beste elektrische kacheltje

Met een elektrische kacheltje met infrarood kan je heel gericht een koude zone of werkplaats verwarmen. Het verwarmt namelijk niet de lucht, maar direct de mensen en vaste objecten. De korte golf straler heeft geen opwarmtijd en is niet windgevoelig. Instant en heerlijke warmte.

werkplaats mobiele verwarming 2

Zuinige elektrische kacheltje

Met een elektrische kacheltje infrarood bespaar je al snel tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten ten aanzien van een conventionele kachel. Het zet tenminste 93% van de energie om in infrarood warmte. Je behaalt een hoog rendement en geniet van directe warmte.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Duurzame elektrische kacheltje

Er zijn zeer veel soorten elektrische kacheltjes op de markt. Niet alle toestellen zijn even duurzaam. De elektrische kachel met infrarood straling is zeer duurzaam. Je stoot geen CO2 uit. Bovendien maak je geen gebruik van de fossiele brandstoffen.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Krachtig elektrische kacheltje

Elektrische kacheltje met infrarood werkt met de krachtige en gezonde infraroodstralen. Zodra de stralen je huid raken voel je een heerlijke warme gloed door je lichaam. Je hebt maar weinig energie nodig om het comfortabel warm te hebben.

Kantoor infrarood verwarming 2

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Mobiele Infrarood kacheltjes

met gezonde infraroodstraling

De elektrische kacheltjes van Mobiele infraroodverwarming werken met zuinige en gezonde infraroodstraling. Infrarood werkt anders dan een convector kachel, waarbij de lucht wordt verwarmd. Niet de lucht, maar de objecten en mensen worden direct verwarmd. Je kan het vergelijken met de stralingswarmte van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

Infrarood straling wordt ook gebruik bij warmte therapie, het heeft namelijk een therapeutische werking op ons lichaam. Spieren ontspannen, pijnklachten verminderen zoals reumapijnen en de bloedsdoorstroming verbetert. Bovendien heb je geen luchtcirculatie tijdens het verwarmen, waardoor er geen stofdeeltjes in de lucht zweven. Gezonde infrarood warmte.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel
Garage met mobiele infrarood verwarming

De verschillende infraroodstraling

korte golf en lange golf

Elektrische infrarood kachel heeft verschillende infrarood golven, de lange en korte golf. De korte golf wordt vaak toegepast bij industriële omgevingen en als terrasverwarming. In een magazijn of loods is vaak geen goede isolatie, wanneer je deze ruimte verwarmd met lucht waait het direct naar buiten. Korte golf IR-A straling is niet windgevoelig. Je kan iedere ruimte snel en direct verwarmen met een bijzetverwarming of mobiele infraroodverwarming.

De lange golf infraroodstraling, ook wel donkerstralers genoemd, hebben een bereik boven 3000 nm. Deze lange golf wordt door veel moderne apparaten gebruikt, zo ook door onze infrarood panelen. De stralen raken de huid, maar dringen niet door. Lange golf IR-C straling is bijzonder geschikt voor het verwarmen van woonruimtes en utilitaire gebouwen.

Elektrische infrarood kacheltje

voor woonruimtes of kantoren

Een mobiele elektrische radiator infrarood is heel goed inzetbaar als bijzetverwarming. Het kan heel gericht een zone of koude plek verwarmen. Bijvoorbeeld een koude hoek in de kamer, onder het bureau of in kantoortuinen voor collega’s die extra warmte willen hebben.

Met de zuinige bureau verwarming van Mobiele infraroodverwarming ben je in drie stappen verlost van koude benen en voeten onder het bureau. Bijzonder geschikt voor jouw thuiswerkplek, voor winkels bij de kassa en op kantoren.

Het infrarood bureaupaneel heeft een afmeting van 60×30 cm en is slechts 0,5 cm dik. Het slanke warmtepaneel is 150 watt en kan eenvoudig een elektrische kacheltje van 2000 watt vervangen. Het verbruik is laag, zo’n 3 eurocent/per uur.

mobiele verwarming studio bijzet kachel

Vraag en antwoord

mobiele infrarood verwarming

mobiele verwarmingstoestellen

voor bedrijven

De mobiele elektrische verarmingstoestellen voor bedrijven geven een aangename sterke infraroodwarmte af. Het is bijvoorbeeld zeer goed te gebruiken in grote ruimtes die moeilijk te verwarmen zijn. Zoals een foto of filmstudio.

Vanwege de hoge plafonds in magazijnen of loodsen, komt infrarood verwarming zeer goed van pas. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten. Iedereen weet dat warme lucht eerst stijgt, voordat deze beneden is, ben je vele uren en hoge kosten verder.

Met infrarood worden de muren, vloer en andere vaste voorwerpen direct verwarmd. Het voordeel is dat je met een losse verwarming infrarood heel gericht een zone kan verwarmen. 

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan