Elektrische kachel

Bla

Mobiele elektrische kachel

zorgt voor aangename warmte

Elektrische kachel zorgt in de koude wintermaanden voor heerlijke warmte. Je kan een elektrische kachel gebruiken als bijverwarming voor koudere zones in de je huis, kantoor of werkplaats. Multifunctioneel, duurzaam in gebruik en aangenaam warm.

De elektrische kachel van Mobiele infraroodverwarming werkt middels infrarood straling. Deze warmt niet de lucht op, zoals een convectie kachel dat doet, maar direct de mensen en objecten in het stralingsgebied. De warmte is intens en voelt zeer comfortabel.

Elektrisch verwarmen is de toekomst. Je maakt namelijk geen gebruik van fossiele brandstoffen die milieu vervuilend zijn. In combinatie met groene energie ben je zelfs met elektrisch verwarmen CO2 neutraal.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel 4 elektrische kacheltje bijzetverwarming

Beste elektrische kachel

Met een elektrische kachel ben je niet meer afhankelijk van de voorraad van fossiele brandstoffen, welke ook nog eens slecht zijn voor het milieu. Gebruik daarom een elektrische verwarming met infrarood straling om je woning of bedrijfspand milieubewust te verwarmen.

Garage met mobiele infrarood verwarming

Zuinige elektrische kachel

Met een elektrische kachel infrarood bespaar je al snel tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten ten aanzien van een conventioneel systeem. Infrarood verwarming heeft een korte opwarmtijd van enkele minuten. Je geniet daardoor vrijwel direct van de comfortabele warmte.

werkplaats mobiele verwarming 2

Duurzame elektrische kachel

Er zijn zeer veel soorten elektrische verwarmingen op de markt. Niet alle toestellen zijn even duurzaam. De elektrische kachel met infrarood straling is zeer duurzaam in gebruik en verbruik. Maak altijd gebruik van groene stroom zodat je CO2 neutraal bent. Of nog beter plaats zonnepanelen. 

industriehal mobiele verwarming 2

Elektrische kachel toekomst

Elektrisch verwarmen is de toekomst. Gasloos verwarmen door middel van de energiezuinige infrarood panelen of korte golf infraroodstralers is daarom de juiste keuze. Verwarm nu jouw woning of industrieel pand met infraroodstraling. Lage bedrijfskosten, geen onderhoud.

studeerkamer mobiele verwarming elektrische kacheltje elektrische kachel 2

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Soorten elektrische kachels

zuinige infraroodverwarming

Het aanbod van verschillende soorten elektrische kachels is groot. De diverse typen kachels kan je dan ook niet met elkaar vergelijken. De meeste klassieke kachel op elektra is de nachtverwarming, maar ook een keramische kachel werkt ook op elektriciteit.

De meest eenvoudige elektrische convector van de bouwmarkt is ook een elektrische heater, want het middels elektriciteit. Deze verschillende soorten kachels zijn absoluut niet te vergelijken met de hoogwaardige en innovatieve elektrische infrarood verwarming of warmtepomp.

Infraroodverwarming is een zeer zuinige manier van elektrisch verwarmen. Dit brengt dan ook het beeld van elektrisch verwarmen naar een hoger niveau. Duurzaam en zuinig elektrisch verwarmen met de elektrische kachels van Mobiele infraroodverwarming.

mobiele infrarood verwarming
Garage met mobiele infrarood verwarming

Mobiele verwarming

Voor zone gericht verwarmen

Naast duurzaam en zuinig hebben elektrische kachels nog een ander voordeel en dat is dat je deze ook mobiel kan inzetten. Dat wil zeggen dat je de verwarming plaats waar jij de warmte wenst. Wij noemen dit ook wel zone gericht verwarmen.

Je hoeft geen leidingen te leggen om een elektrische heater aan te sluiten. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Je kan een mobiele elektrische heater overal inzetten. In een woning voor de koudere kamers of een zone bij te verwarmen.

Op kantoor om bij je bureau extra warmte te creëren of een zone verwarmen in een industriële werkplaats. Zoals in een magazijn of loods. De mogelijkheden met een mobiele  verwarming is zeer groot. Vraag ons naar de mogelijkheden.

elektrische verwarming kiezen

Als hoofdverwarming of bijverwarming

Elektrische verwarming is verkrijgbaar in veel verschillende soorten modellen, vormen, maten en prijsklasse. Warmtestralers, luchtverwarming of infrarood panelen zijn mogelijkheden voor verwarmen middels elektriciteit.

Waarvan de warmtestralers en luchtverwarming geen basis zijn als hoofdverwarming. In het gunstigste geval zijn deze vormen van elektrisch verwarmen geschikt als bijverwarming of als elektrische vloerverwarming.

Daarentegen is de moderne en efficiënte infrarood verwarming de beste keuze om in te zetten als hoofdverwarming. Vanwege de hoge flexibiliteit kan je een infraroodverwarming overal in een woning, kantoor of industrieel pand plaatsen.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel 4 elektrische kacheltje bijzetverwarming

Zuinig elektrische infrarood kachel

Hoge kwaliteit Iinfraroodverwarming

Onze hoogwaardige infraroodverwarming is zeer zuinig in verbruik. Het zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Daarmee bespaar je al snel 30 tot 50% op de energiekosten ten opzichte van een klassieke convectie verwarming. Je warmt iedere ruimte snel op omdat een ir verwarming een korte opwarmtijd heeft.

Bovendien bespaar je op nog meer bijkomende kosten. De installatie van een infrarood paneel is eenvoudig en snel. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten, omdat er namelijk geen draaiende onderdelen zijn die kapot kunnen gaan.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan