Beste elektrische verwarming

Bla

Beste elektrische verwarming infrarood

zorgt voor comfortabele warmte

De beste elektrische verwarming werkt middels infraroodstraling. Zowel geschikt voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële omgevingen. Gasloos een ruimte verwarmen middels een mobiele elektrische infrarood heater.

De beste elektrische kachels van Mobiele infraroodverwarming werken middels infrarood straling. Deze verwarmen niet de lucht, zoals een centrale verwarming dat doet, maar direct de mensen en objecten in het stralingsgebied. De warmte is intens en voelt zeer comfortabel aan.

In 2050 moeten alle woningen zonder gas worden verwarmd. Ook de warmwater voorziening is gasloos, alsmede het koken. We hebben het dan over een all electric woning waarbij we voor de verwarming kiezen voor elektrische infraroodpanelen.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop een mobiele infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

infrarood verwarming energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje energiezuinige kachel

Beste elektrische verwarming

Met de beste elektrische verwarming ben je niet meer afhankelijk van de voorraad van fossiele brandstoffen. Daarnaast zijn fossiele brandstoffen slecht voor het milieu. Gebruik daarom elektrische verwarming met infrarood straling om je woning milieubewust te verwarmen.

Mobiele kachel kantoor en thuis

Zuinige en beste elektrische verwarming

De zuinige en beste elektrische verwarming van bijvoorbeeld 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,12 euro per uur. Vergelijkbaar met een koffie-apparaat.

industriehal mobiele verwarming 2

Duurzame en beste elektrische verwarming

Er zijn zeer veel soorten elektrische verwarmingen op de markt. Niet alle toestellen zijn even duurzaam. De beste elektrische verwarming met infraroodstraling is zeer duurzaam en zeer zuinig in verbruik. Een hoog rendement met een energieconversie van 93%.

Kantoor infrarood verwarming 2

Beste elektrische verwarming voor het milieu

Elektrisch verwarmen is de toekomst. Gasloos verwarmen door middel van de energiezuinige infrarood panelen of korte golf infraroodstralers is daarom de juiste keuze. Verwarm nu jouw woning of industrieel pand met de beste elektrische verwarming met infrarood.

Garage met mobiele infrarood verwarming

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Zuinig elektrisch verwarmen

dat is mogelijk met infraroodverwarming

Vaak wordt nog gedacht dat elektrisch verwarmen duur is. Echter dit is niet waar, het hoeft helemaal niet duur te zijn, als je kijkt naar de energiezuinige kachels. Plaats bijvoorbeeld ook zonnepanelen op je dak, zodat je zelf de energie opwekt voor de verwarming.

Welke vorm je kiest om jouw woning of bedrijfspand elektrisch te verwarmen ligt natuurlijk bij jezelf. Een keramische kachel valt namelijk ook onder de soort elektrische kachel. Alsmede een warmtepomp en infraroodverwarming. Uiteraard wil je kosten besparen.

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzet kachel 4 elektrische kacheltje bijzetverwarming
werkplaats mobiele verwarming 2

Soorten elektrische kachels

Nachtverwarming, keramische kachel en infraroodpaneel

Het aanbod van verschillende soorten elektrische kachels is groot. De diverse typen heaters kan je niet met elkaar vergelijken. De meeste klassieke kachel op elektra is de nachtverwarming. Maar keramische kachels werken ook op elektra.

De meest eenvoudige elektrische convector van de doe-het-zelf winkel is ook een elektrische verwarming. Het werkt namelijk op elektriciteit. Deze soorten bijzetverwarming zijn niet te vergelijken met de innovatieve en geavanceerde elektrische infrarood verwarming of warmtepomp.

Mobiele infraroodverwarming is een zeer zuinige manier van elektrisch verwarmen. Dit brengt het beeld van elektrisch verwarmen naar een heel ander niveau. Milieubewust, duurzaam met lage bedrijfskosten.

Welke elektrische verwarming

Beste elektrische verwarming om te kiezen

Elektrische verwarmingen zijn er in vele verschillende modellen, vormen, maten en prijzen. Warmtestralers, luchtverwarming of infrarood panelen zijn opties voor verwarmen met elektriciteit.

De moderne en efficiënte infrarood verwarming is een goede keuze om in te zetten als hoofdverwarming en bijverwarming. Vanwege de mobiliteit kan je een infrarood paneel overal in huis plaatsen. En zodra je verhuist, neem je de warmtepanelen mee.

Bij infraroodverwarming heb je geen onderhoudskosten. Daarnaast is de installatie zeer eenvoudig en snel. Het verbruik is met onze infrarood panelen zeer zuinig. Al met al een grote kosten besparing.

infrarood verwarming losse verwarming bijzetverwarming thermostaat

Vraag en antwoord

Mobiele Iinfraroodverwarming
Mobiele infrarood verwarming fotostudio energiezuinige straalkachel elektrische kacheltje

Laag stroomverbruik

bij de beste elektrische verwarming

De kritisch besproken onderwerpen bij elektrisch verwarmen zijn het stroomverbruik en daarbij behorende verbruikskosten. Elektrisch verwarmen met infrarood zorgt ervoor dat het verbruik per kilo watt per uur (kWh) laag is.

De infrarood heaters van Mobiele infraroodverarming zetten tenminste 93% van de energie om in warmte. Dit hoge rendement betaald zich gelijk uit via de energierekening die maar liefst 30 tot wel 80% lager is. Zowel bij goede als minder goed geïsoleerde woningen of bedrijfspanden.

Mobiele infraroodverwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan